Reviews

De top 6 beste hardloophandschoenen voor hardlopers

De beste top hardloophandschoenen voor hardlopers

Om het beste uit je hardlooptraining of -wedstrijd te halen wil je zo min mogelijk warmte verliezen. Dit doe je uiteraard door je goed te kleden tijdens de koude en winterse dagen. Functionele hardloopkleding zorgt voor dat je niet teveel warmte verliest. Ook helpen hardloopaccessoires, zoals hardloopmutsen en -handschoenen om warm te blijven. Daarom vind je hieronder de top 6 beste hardloophandschoenen voor hardlopers.

Waar heb ik de top 6 beste hardloophandschoenen op gebasseerd?

Door het dragen van hardloophandschoenen wil je geen last hebben van koude vingers. Daarom heb ik vooral gekeken of de hardloophandschoenen je handen warm houden, windproof zijn en transpiratievocht snel afvoeren. Naast deze belangrijke criteria heb ik ook gekeken of je mobiel kan bedienen met de sporthandschoenen. Je wilt niet telkens je handschoenen uittrekken om van je mobiel gebruik te kunnen maken. Benieuwd naar de top 6 beste hardloophandschoenen? Hieronder vind je de lijst!

1.
RATING
5/5
PRIJS*
€ 29,99

Mizuno windproof hardloophandschoenen

De top 6 beste hardloophandschoenen lijst wordt aangevoerd door de Mizuno Windproof hardloophandschoenen. Alle eigenschappen waar deze lijst op gebaseerd is zitten in deze sporthandschoenen. Door het materiaal zijn deze lichtgewicht handschoenen windproof, voert snel het transpiratievocht af en houden je handen warm tijdens de koudste dagen. Door het speciale materiaal in de vingertoppen kan je ook je mobiel bedienen. Kortom alles wat je zoekt in een goede hardloophandschoen heeft de Mizune Windproof handschoenen!

2.
RATING
4.5/5
PRIJS*
€ 23,95

Nike HyperWarm Academy sporthandschoenen

De Nike Hyperwarm Academy sporthandschoenen houden je handen warm, zonder oververhit te raken. Deze handschoen van Nike heeft ook extra siliconen zones op de vingertoppen en handpalm. Hiermee heb je extra grip als je iets wilt beetpakken. De Nike Hyperwarm Academy is een ideale sporthandschoen die zorgt voor warme handen.

3.
RATING
4.5/5
PRIJS*
€ 5,99

Goedkope Kalenji hardloophandschoenen van decathlon

De absolute goedkoopste hardloophandschoen uit de lijst is de Kalenji hardloophandschoen van Decathlon. Voor maar 6 euro heb jij al een paar hardloophandschoenen om je handen warm te houden bij koud weer. Dankzij de geleidende stof kan je de telefoon bedienen, zonder je handschoenen uit te hoeven trekken.

4.
RATING
4.5/5
PRIJS*
€ 24,95

Craft brilliant 2.0 thermal hardloophandschoenen

Ben je op zoek naar een hardloophandschoen met veel eigenschappen? Dan is de Craft Brilliant 2.0 Thermal hardloophandschoen zeker wat voor jou. Niet alleen houdt deze handschoen je handen warm, maar zorgt dat je ook extra opvalt in het donker met de reflecterende details op de hardloophandschoen. Met de wijsvinger kan je mobiele telefoon bedienen en met het badstof op duim en wijsvinger kan je ook makkelijk het zweet van je gezicht afvegen. De Craft Brilliant 2.0 Thermal hardloophandschoen is van alle gemakken voorzien!

5.
RATING
3.5/5
PRIJS*
€ 44,95

Odlo Windproof Light hardloophandschoenen

De duurste handschoen in de top 6 beste hardloophandschoenen is de Odlo Windproof Light hardloophandschoenen. De Odlo Windproof Light handschoen geeft de beste bescherming tegen de koude en kille wind. Met deze hardloophandschoenen hoef je niet meer bang te zijn voor bevroren vingers! Naast de goede bescherming kan je ook je mobiele telefoon bedienen en door de reflecterende strepen val je ook nog eens extra op in het donker. Alhoewel het de duurste hardloophandschoen in dit lijstje is, zijn de Odlo windproof light handschoenen zeker geen miskoop!

6.
RATING
3.5/5
PRIJS*
€ 14,99

Avento handschoenen met touchscreen

De hekkensluiter in de top 6 beste hardloophandschoenen zijn van het merk Avento. Ben je op zoek naar goedkope hardloophandschoenen? Dan ben je bij Avento bij het juiste adres. Deze hardloophandschoenen zijn prima voor de koude dagen die we in Nederland kennen. Wordt het echt winters weer met een strenge koude wind? Dan beschermd de Avento hardloophandschoen niet voldoende. Toch voor deze prijs haal je een prima hardloophandschoen in huis!

Dit is mijn conclusie van de top 6 beste hardloophandschoenen

We kunnen het er kort of lang over hebben, maar de Mizuno windproof hardloophandschoenen steken er met kop en schouders boven de rest uit. Alle eigenschappen die je wilt hebben mij een paar hardloophandschoenen heeft de versie van Mizuno. Dat niet alleen, ook qua prijs valt hij reuze mee! Ben je op zoek naar goedkope hardloophandschoenen? Dan raad ik de Avento sporthandschoenen of de Kalenji hardloophandschoen van Decathlon aan. Dit zijn prima handschoenen voor een zacht prijsje!

De top 6 beste hardloophandschoenen voor tijdens de kou!

  1. Mizuno windproof hardloophandschoenen
  2. Nike HyperWarm Academy sporthandschoenen
  3. Goedkope Kalenji hardloophandschoenen van Decathlon
  4. Craft brilliant 2.0 thermal hardloophandschoen
  5. Odlo Windproof Light hardloophandschoenen
  6. Avento handschoenen met touchscreen

Loop jij ook met hardloophandschoenen tijdens de winterse dagen? Welke sporthandschoenen vind jij het fijnst?

* Dit artikel maakt gebruikt van affiliate links. Wanneer je via mijn site een product koopt, verdien ik waarschijnlijk een commissie. Je betaalt niet meer, dan wanneer je via de verkoper het product zou verkopen. De prijzen kunnen daarnaast afwijken. Ik streef er naar om de prijzen actueel te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *