Reviews

De top 6 beste hardloopmutsen voor de koude dagen!

De beste top hardloopmutsen voor de koude dagen

Niks is vervelender dan koude oren tijdens het hardlopen. Om je hoofd en oren lekker warm te houden tijdens de ijzige dagen kan je het beste een hoofdband of hardloopmuts dragen. Hieronder vind je daarom de top 6 beste hardloopmutsen voor de koude dagen. Zo kan je toch lekker een rondje gaan rennen als het fris is buiten!

Waar heb ik de beste top 6 hardloopmutsen op gebasseerd?

Je draagt een hardloopmuts om je oren en hoofd te beschermen tegen de kou. Daarom heb ik zeker gekeken naar de technische eigenschappen. Je draagt uiteraard een hardloopmuts niet als fashion statement, maar om warm te blijven. Naast de technische eigenschappen van de muts of beanie heb ik ook gekeken naar de prijs-kwaliteitverhouding. Je bent uiteraard geen dief van je eigen portemonnee.

1.
RATING
5/5
PRIJS*
€ 22,60

Nike team hardloopmuts

De beste hardloopmuts uit de top 6 is de Nike Team Dri-Fit hardloopmuts. Door het Dri-Fit materiaal wordt het transpiratievocht snel afgevoerd. Hierdoor blijft je hoofd droog en warm. De omgevouwen rand zorgt nog voor extra bescherming voor je oren.

2.
RATING
4.5/5
PRIJS*
€ 21,95

Nomad - Beanie stretch

De NOMAD beanie stretch is de goedkoopste hardloopmuts uit de lijst en vind je daarom hoog in deze lijst. De beanie is gemaakt van een ademde wolmix. Dit materiaal zorgt ervoor dat het vocht snel wordt afgevoerd en je hoofd droog blijft.

3.
RATING
4.5/5
PRIJS*
€ 5,99

Kalenji hardloopmuts van Decathlon

De goedkoopste hardloopmuts uit de lijst is de Kalenji hardloopmuts van Decathlon. Deze muts heb je al voor 6 euro. Deze muts beschermt je hoofd tegen de kou en zorgt dat je warm blijft. De Kalenji hardloopmuts is een aanrader voor iedereen die niet veel geld wilt uitgeven voor een muts!

4.
RATING
4/5
PRIJS*
€ 24,95

Asics winter beanie grijs

De Asics winter beanie houdt je hoofd lekker warm en beschermd je oren goed tegen de kou. De muts is wel gemaakt van katoen, waardoor het minder snel het transpiratievocht kan afvoeren. Zweet je niet zo snel? Dan is dit een ideale hardloopmuts.

5.
RATING
4/5
PRIJS*
€ 23,95

Buff Dryflx muts unisex

Deze naadloze muts zit voor iedereen goed. Doordat hij ook nog eens 360 graden reflecterend is deze muts ook geschikt voor hardlopen in de avonduren. Je valt met deze muts goed op voor het overige verkeer. Door het materiaal is de Buff hardloopmuts ook nog eens super rekbaar, isolerend en vochtafdrijvend.

6.
RATING
3.5/5
PRIJS*
€ 22,60

Craft Pro control muts

De hekkensluiter van de top 6 beste hardloopmutsen is de muts van Craft. Deze muts is gemaakt van elastische polyester en dat zorgt er voor dat het altijd goed aansluit. Dit materiaal kan ook makkelijk het transpiratievocht afvoeren, waardoor je hoofd lekker warm blijft.

Dit is mijn conclusie van de beste top 6 hardloopmutsen

De meeste hardloopmutsen hebben dezelfde technische eigenschappen. Ze zijn elastisch, isolerend en goed in het vocht afvoeren. De prijzen ontlopen elkaar ook bijna niet. Daarom liggen de hardloopmutsen in deze top 6 dicht bij elkaar. Uiteindelijk is de Nike Team hardloopmuts de winnaar. Mede doordat hij iets goedkoper is en alle eigenschappen heeft om je hoofd warm te houden en je oren te beschermen tegen de kou. De enige hardloopmuts die nog een andere eigenschap heeft is de Buff. Loop je vaak in het donker? Dan is de Buff zeker een aanrader, door het reflecterend materiaal.

De beste top 6 hardloopmutsen op een rijtje

  1. Nike team hardloopmuts
  2. Nomad – Beanie stretch
  3. Kalenji hardloopmuts van Decathlon
  4. Asics winter beanie grijs
  5. Buff Dryflx muts unisex
  6. Craft Pro control muts

Vind je een hardloopmuts maar niks en je wilt toch warme oren tijdens het hardlopen? Draag dan oorwarmers of een hoofdband om je oren te beschermen tegen de kou!

* Dit artikel maakt gebruikt van affiliate links. Wanneer je via mijn site een product koopt, verdien ik waarschijnlijk een commissie. Je betaalt niet meer, dan wanneer je via de verkoper het product zou verkopen. De prijzen kunnen daarnaast afwijken. Ik streef er naar om de prijzen actueel te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *