Reviews

De beste top hartslagmeters met borstband voor hardlopers

De beste top hartslagmeters met borstband

Je hartslag monitoren tijdens het hardlopen brengt veel nieuwe inzichten met zich mee. Met je hartslag kan je namelijk veel gerichter trainen. Zo kan je specifiek trainen om af te vallen of juist om je conditie te verbeteren. Met deze beste top hartslagmeters met borstband ben je altijd op de hoogte van hoe vaak je hart per minuut slaat.

Waar heb ik de beste top 5 hartslagmeters met borstband op gebasseerd?

Het belangrijkste van een hartslagmeter met borstband is dat hij makkelijk je hartslag kan meten en dat je direct zicht heb op deze meting. Ik heb daarom gekeken met hoeveel apparaten de borstband kan verbinden. Je wilt snel en makkelijk zicht hebben op je hartslag tijdens het hardlopen. Naast de mogelijk connecties heb ik ook gekeken naar de prijs-kwaliteit verhouding. Zo staat ook de goedkoopste hartslagmeter met borstband in dit rijtje.

5.
RATING
4/5
PRIJS*
€ 53,90

Polar H9 hartslagmeter

Als eerste in de lijst staat de Polar H9 hartslagmeter met borstband. Polar heeft momenteel al een nieuwere versie op de markt, maar deze behoort nog steeds tot de beste hartslagmeters. Door Bluetooth en ANT+ technologieën kan je bijna met alle apparaten verbinden. Zo werkt hij met je mobiele telefoon, fitnesstoestellen, fietstrainers, horloges en fietscomputers. Met de Polar H9 haal je een betrouwbare borstband van hoge kwaliteit binnen.

4.
RATING
4/5
PRIJS*
€ 55,00

TICKR heart rate monitor stealth

Met de wahoo TICKR heart rate monitor kan je makkelijk trainen op vetverbranding of conditie. Door het gewenste doel in te stellen geeft het apparaat inzicht in hoeverre je training aansluit bij je doel. Door het bijhouden van je hartslag weet je tijdens de training al dat je te intensief traint of niet. Je kan deze hartslagmeter met borstband koppelen met meer dan 50 bekende sportapps, zoals Strava, RunKeeper, etc.

3.
RATING
4.5/5
PRIJS*
€ 37,95

Goedkoopste hartslagmeter met borstband EdelSport

Het hoeft helemaal niet duur te zijn om je hartslag bij te houden tijdens het het trainen. De goedkoopste hartslagmeter met borstband is van Edelsport. Je kan deze hartslagmeter verbinden met Bluetooth of ANT+. Hierdoor zijn de apparaten waarmee je kan verbinden eindeloos.

2.
RATING
4.5/5
PRIJS*
€ 89,90

Polar H10 hartslag monitor borst

Ben je op zoek naar een betrouwbare en nauwkeurige hartslagmeter. Dan haal je met de Polar H10 de juiste hartslagmeter met borstband in huis. Door het vernieuwde algoritme kan de Polar H10 nog beter je hartslag vast leggen. De borstband zit ook comfortabel, zodat je tijdens het hardlopen niet door hebt dat je de hartslagmeter om hebt.

1.
RATING
5/5
PRIJS*
€ 67,99

Garmin HRM-DUAL hartslagmeter

Met de Garmin HRM-dual hartslagmeter weet je zeker dat je een hartslagmeter van hoge kwaliteit in huis haalt. Door de verschillende verbindingstechnologieën, zoals Bluetooth en ANT+ kan je makkelijk verbinden met verschillende apparaten en zelfs met fitnesstoestellen. Realtime wordt de hartslaggegevens doorgestuurd naar de apparaten waarna de Garmin HRM-dual is mee verbonden.

Dit is mijn conclusie van de beste top 5 hartslagmeters met borstband

Wil jij ook inzicht hebben in je hartslag tijdens het hardlopen en je wilt niet direct een duur sporthorloge kopen met hartslagfunctie? Dan is een hartslagmeter met een borstband een goed alternatief. De bovenstaande hartslagmeters kunnen allemaal verbinden met je telefoon en zo kan je goed je hartslag monitoren. Het verschil zit hem vooral in de nauwkeurigheid van de metingen, de prijs en hoe comfortabel de borstband zit. Daarom staat de Garmin HRM-dual als hoogste in de lijst. Met deze betrouwbare hartslagmeter met borstband voor een redelijke prijs ga je zeker geen spijt hebben van deze aankoop!

De beste top 5 hartslagmeters met borstband op een rijtje

  1. Garmin HRM-DUAL hartslagmeter
  2. Polar H10 hartslag monitor borst
  3. Goedkoopste hartslagmeter met borstband EdelSport
  4. TICKR heart rate monitor stealth
  5. Polar H9 hartslagmeter

Gebruik jij ook een hartslagmeter met borstband tijdens heet hardlopen?

* Dit artikel maakt gebruikt van affiliate links. Wanneer je via mijn site een product koopt, verdien ik waarschijnlijk een commissie. Je betaalt niet meer, dan wanneer je via de verkoper het product zou verkopen. De prijzen kunnen daarnaast afwijken. Ik streef er naar om de prijzen actueel te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *