Reviews

De beste top 7 led armbanden voor hardlopers

De beste top 5 led armbanden voor hardlopers

Het is weer het tijd van het jaar dat je vaker in het donker hardloopt, dan in het daglicht. Wil je veilig in het donker hardlopen? Dan is het belangrijk dat je goed opvalt voor het overige verkeer. Door gebruik te maken van verlichting word je niet over het hoofd gezien door automobilisten of fietsers. Met een led armband draag je verlichting om je bovenarm of enkel en val je goed op in het donker. Hieronder vind je daarom de beste top 7 led armbanden voor hardlopers.

Waar heb ik de beste top 7 led armbanden voor hardlopers op gebaseerd?

Het belangrijkste criterium waar ik naar gekeken heb is of je wel voldoende opvalt met de led armband. Dat is namelijk ook de voornaamste reden waarom je deze hardloopaccessoire gebruikt. Naast de verlichting heb ik ook gekeken of hij goed om de bovenarm blijft zitten. Je wilt niet dat de led armband om de zoveel meter van je arm afzakt. Als laatste heb ik ook gekeken naar de prijs-kwaliteit verhouding en of de goedkoopste led armband voor hardlopers voldoet aan alle bovenstaande eisen.

1.
RATING
5/5
PRIJS*
€ 4,89

Hofftech LED Sportarmband Hardlopen Verstelbaar Deluxe

De beste top led armband is de Hofftech led sportarmband. Misschien qua functies is het niet de meest veelzijdige armband op de markt, maar door de prijs-kwaliteit verhouding staat hij bovenaan. Zelf loop ik ook altijd met dit type led armband en je bent rondom zichtbaar. Hij blijft ook goed om je arm zitten en je kan hem makkelijk stellen.

2.
RATING
5/5
PRIJS*
~ € 13,95

InVincer led-armband van reflectivesport.nl

Met de InVincer led-armband van ReflectiveSport.nl val je goed op. De hardloopverlichting is feller dan andere led-armbanden in dit lijstje. De sportarmband is makkelijk te verstellen door de elastische band. De band zorgt er ook voor dat je de InVincer led-armband comfortabel kan dragen en dat hij niet van je arm zakt tijdens het hardlopen. Ben je op zoek naar een kwalitatief goede led-armband voor de donkere dagen? Dan is deze zeker een aanrader!

3.
RATING
4.5/5
PRIJS*
€ 16,95

Led-armbanden van Decathlon - set van 2

De led-armbanden van Decathlon mogen zeker niet ontbreken in de top lijst met beste led-armbanden voor hardlopers. Qua prijs zijn deze sportarmbanden het duurst, maar je krijgt wel direct een set van 2. Het nadeel van één led-armband is dat je maar van 1 kant zichtbaar bent. Met een set van 2 bij je dus rondom zichtbaar!

4.
RATING
5/5
PRIJS*
€ 8,50

Tunturi Led Reflective Band set 3pcs

Met de Tunturi led reflective band val je niet alleen op in het donker door de led-verlichting, maar ook door het reflecterende materiaal. De led-verlichting heeft meerdere standen. Zoals brandend, maar ook knipperend.

5.
RATING
4.5/5
PRIJS*
€ 14,99

Chibaa oplaadbare LED armband voor hardlopers

De duurste led armband in deze lijst is de Chibaa oplaadbare led armband. Het voordeel van deze armband is dat hij oplaadbaar is met de meegeleverde USB-kabel. Je hoeft dus niet van batterij te wisselen of vervangen als je batterijtjes op zijn. Ideaal als je veel in het donker hardloopt en vaak gebruik maakt van een led armband.

6.
RATING
3.5/5
PRIJS*
€ 13,99

SVH Company Armband Verlichting voor Hardlopen

Persoonlijk vind ik de materiaal van de andere led armbanden prima, behalve als het direct op je huid zit. Dan heb ik liever het canvas materiaal. De SVH Company armband verlichting voor hardlopers zit prettiger direct op de huid. Daarnaast is hij in allerlei verschillende kleuren te verkrijgen.

7.
RATING
2.5/5
PRIJS*
€ 3,66

Goedkoopste pricestunter Led armband

De goedkoopste led armband is van Pricestunter. Deze armband is goedkoop in aanschaf en doet wat het moet doen, je valt goed op in het donker door de verlichting.

Dit is mijn conclusie van de beste top 7 led armbanden voor hardlopers

Het is belangrijk dat je goed opvalt als je in het donker gaat hardlopen. Een van de opties is een led armband. Ben je op zoek naar een simpele uitvoering die niet veel kost, dan is de Hofftech LED sportarmband zeker een aanrader. Wil je een duurzame variant? Kies dan voor de Chibaa oplaadbare LED armband voor hardlopers. Deze kan je namelijk elke keer weer via USB opladen. Ben je op zoek naar nog meer hardloopverlichting en wil je nog meer opvallen? Bekijk dan de reflecterende hardloopvesten. Met dit vest ben je net een wandelde kerstboom!

De beste top 7 led armbanden voor hardlopers op een rijtje

  1. Hofftech LED Sportarmband Hardlopen Verstelbaar Deluxe
  2. InVincer led armband van ReflectiveSport.nl
  3. Led armband van Decathlon – set van 2
  4. Tunturi Led Reflective Band set 3pcs
  5. Chibaa oplaadbare LED armband voor hardlopers
  6. SVH Company Armband Verlichting voor Hardlopen
  7. Goedkoopste pricestunter Led armband

Wat voor hardloopverlichting gebruik jij om goed op te vallen in het donker?

* Dit artikel maakt gebruikt van affiliate links. Wanneer je via mijn site een product koopt, verdien ik waarschijnlijk een commissie. Je betaalt niet meer, dan wanneer je via de verkoper het product zou verkopen. De prijzen kunnen daarnaast afwijken. Ik streef er naar om de prijzen actueel te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *