Reviews

De top 9 beste reflecterende hardloopvesten om in het donker te gaan hardlopen

Lijst met beste top reflecterende hardloopvesten

Zodra je gaat hardlopen in het donker is het belangrijk dat je opvalt voor het overige verkeer. Vooral als je regelmatig op de weg of op het fietspad hardloopt. Door reflecterende kleding en verlichting te gebruiken zien automobilisten en fietsers je al vanaf ver. Loop je regelmatig in het donker dan mag een reflecterende hardloopvest niet ontbreken. Hieronder vind je de top 9 beste reflecterende hardloopvesten om veilig in het donker te gaan hardlopen.

Waar heb ik de top 9 beste reflecterende hardloopvesten op gebasseerd?

Als eerste heb ik gekeken of je met het reflecterende hardloopvest goed opvalt in het donker. Dat is ook de reden waarom je een hardloopvest aantrekt. Er zijn een aantal details waardoor een hardloopvest goed opvalt; kleur, reflecterend materiaal en verlichting. Het hardloopvest moet niet alleen goed opvallen, maar ook comfortabel zitten. Als hij goed zit, zal je hem ook sneller aantrekken als je in het donker gaat hardlopen. Als laatste heb ik gekeken naar de prijs-kwaliteit verhouding en gekeken wat de goedkoopste reflecterende hardloopvest is.

1.
RATING
5/5
PRIJS*
~ € 37,95

InVincer LED vest Wildsaver Club hardloophesje

De lijst met beste hardloopvesten met verlichting wordt aangevoerd met het InVincer LED vest Wildsaver Club hardloophesje en dat is niet voor niks. Alle eigenschappen die je zoekt in een hardloopvest met verlichting vind je in dit model. Hij is licht, sluit goed aan en blijft goed zitten tijdens het hardlopen. Door de heldere knipperende lichten aan de voor- en achterkant val je goed op. Met de meegeleverde accu kan je het vest altijd blijven opladen en hoef je niet te tobben met batterijen.

2.
RATING
5/5
PRIJS*
€ 12,95

Goedkoopste reflecterende hardloopvest van Avento

De Avento hardloopvest is de goedkoopste uit de lijst, maar scoort toch hoog! Met de Avento hardloopvest haal je een degelijk vest in huis waarmee jij goed opvalt in het donker. Door de kleur van het vest, de reflecterende banden en met het led-verlichting val je van alle kanten goed op voor het overige verkeer.

3.
RATING
4.5/5
PRIJS*
~ € 39,95

Oplaadbare InVincer LED harnas

Ben je op zoek naar een LED harnas van hoge kwaliteit? Dan is de oplaadbare InVincer LED harnas zeker wat voor jou. Met de elastische banden kan je het harnas goed verstellen. Je hoeft zeker niet bang te zijn dat het vest naar boven kruipt tijdens het hardlopen. Door het zachte materiaal aan de binnenkant van het harnas zit het harnas comfortabel. Aan de voorkant van het LED harnas zit ook nog een klein opbergvakje om je sleutels in op te bergen.

4.
RATING
4.5/5
PRIJS*
€ 24,90

Gato Sports Led Safer Sport vest - hardloop verlichting

Persoonlijk loop ik altijd met de gato sport led safer sport hardloopvest als ik ik het donker hardloopt. Hij kost wel twee keer zoveel als de Avento hardloopvest, maar ik vind deze iets comfortabeler zitten. Gebruik je het hardloopvest veel, dan raad ik zeker de gato sport led safer hardloopvest aan. Twijfel je nog? Lees dan het uitgebreide en eerlijke review van dit vest.

5.
RATING
4/5
PRIJS*
€ 19,95

KIMO DIRECT Hardloopvest met Armbanden en Opbergzak

De KIMO DIRECT hardloopvest heeft een afwijkend model ten opzichte van de andere reflecterende hardloopvesten. Dit hardloopvest bedekt meer van je lichaam, waardoor je door het reflecterende materiaal beter zichtbaar bent. Naast het vest ontvang je ook twee armbanden met extra reflecterend materiaal. Het enige nadeel van dit vest is dat het geen verlichting ontbreekt. Je bent dus alleen zichtbaar in het donker als er licht op je vest schijnt.

6.
RATING
4/5
PRIJS*
~ € 29,95

InVincer Ultravest B1 van ReflectiveSport

Bij de meeste hardloopvesten met verlichting heb je weinig tot geen opbergruimte. Als je toch veel spullen moet meenemen tijdens een lange run,  dan zit je vaak vast aan een hardlooprugzak. Met de InVincer Ultravest B1 van ReflectiveSport heb je twee in één. Je hebt namelijk een hardloopvest met verlichting en eentje met genoeg opbergruimte. Met brede ledbanen aan de voor- en achterkant val je goed op in het donker.

7.
RATING
3.5/5
PRIJS*
€ 21,99

Decathlon HEN hardloopvest met LED verlichting

Het Decathlon HEN hardloopvest is kan door iedereen gebruikt worden. Het reflectievest is uitgerust met verstelbare, elastische banden. Aan de voorkant en achterkant zijn 4 rode LED lampjes bevestigd. Tijdens het wandelen, hardlopen, fietsen of andere buitenactiviteiten ben je beter zichtbaar voor het overige verkeer.

8.
RATING
3.5/5
PRIJS*
€ 22,17

Rogelli - Reflectie Led Vest

De Rogelli reflecterende hardloopvest heeft veel weg van de Avento en Gato hardloopvest. Door de verstelbare banden sluit het vest goed aan het lichaam en zit hij comfortabel tijdens het hardlopen. Door het reflecterend materiaal op de banden ben je van alle kanten goed zichtbaar.

9.
RATING
3/5
PRIJS*
€ 39,95

GATO Sports Adjustable Chest Light USB

Loop je vaak in het donker waar weinig straatverlichting is, zoals het bos? Dan is de gato sport adjustable chest light USB zeker wat voor jou! Door het grote licht op je borst heb je goed zicht voor je. Niet alleen zorgt dit hardloopvest voor goed zicht voor je, door het reflecterend materiaal op de banden val je ook nog eens goed op voor het overige verkeer.

Dit is mijn conclusie van de top 9 beste reflecterende hardloopvesten

Wanneer je vaak in het donker hardloopt mag een reflecterende hardloopvest zeker niet ontbreken. Wil je een hardloopvestje wat fijn en comfortabel zit en eigenlijk vergeet dat je hem aan hebt tijdens het hardlopen? Dan is de InVincer LED vest Wildsaver Club hardloophesje zeker wat voor jou. Of ben je op zoek naar een goedkope hardloopvest? Kies dan voor de reflecterende hardloopvest van Avento. Loop je in het donker met weinig straatverlichting kies dan voor de GATO Sports Adjustable Chest Light. Met de krachtige lichtbundel heb je goed zicht waar je hardloopt.

Wil je niet als een wandelde kerstboom over straat hardlopen? Met een led armband val je ook goed op in het donker!

De top 9 beste reflecterende hardloopvesten op een rijtje

  1. InVincer LED vest Wildsaver Club hardloophesje
  2. Goedkoopste reflecterende hardloopvest van Avento
  3. Oplaadbare InVincer LED harnas
  4. Gato Sports Led Safer Sport vest – hardloop verlichting
  5. KIMO DIRECT Hardloopvest met Armbanden en Opbergzak
  6. InVincer Ultravest B1 van ReflectiveSport
  7. Decathlon HEN hardloopvest met LED verlichting
  8. Rogelli – Reflectie Led Vest
  9. GATO Sports Adjustable Chest Light USB

Welk reflecterende hardloopvest gebruik jij tijdens het hardlopen?

* Dit artikel maakt gebruikt van affiliate links. Wanneer je via mijn site een product koopt, verdien ik waarschijnlijk een commissie. Je betaalt niet meer, dan wanneer je via de verkoper het product zou verkopen. De prijzen kunnen daarnaast afwijken. Ik streef er naar om de prijzen actueel te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *