Reviews

De beste top 5 reflecterende hardloopvesten om in het donker te gaan hardlopen

Lijst met beste top reflecterende hardloopvesten

Zodra je gaat hardlopen in het donker is het belangrijk dat je opvalt voor het overige verkeer. Vooral als je regelmatig op de weg of op het fietspad hardloopt. Door reflecterende kleding en verlichting te gebruiken zien automobilisten en fietsers je al vanaf ver. Loop je regelmatig in het donker dan mag een reflecterende hardloopvest niet ontbreken. Hieronder vind je de beste top 5 reflecterende hardloopvesten om veilig in het donker te gaan hardlopen.

Waar heb ik de beste top 5 reflecterende hardloopvesten op gebasseerd?

Als eerste heb ik gekeken of je met het reflecterende hardloopvest goed opvalt in het donker. Dat is ook de reden waarom je een hardloopvest aantrekt. Er zijn een aantal details waardoor een hardloopvest goed opvalt; kleur, reflecterend materiaal en verlichting. Het hardloopvest moet niet alleen goed opvallen, maar ook comfortabel zitten. Als hij goed zit, zal je hem ook sneller aantrekken als je in het donker gaat hardlopen. Als laatste heb ik gekeken naar de prijs-kwaliteit verhouding en gekeken wat de goedkoopste reflecterende hardloopvest is.

1.
RATING
5/5
PRIJS*
€ 12,95

Goedkoopste reflecterende hardloopvest van Avento

De eerste van de beste top reflecterende hardloopvesten is gelijk de goedkoopste. Met de Avento hardloopvest haal je een degelijk vest in huis waarmee jij goed opvalt in het donker. Door de kleur van het vest, de reflecterende banden en met het led-verlichting val je van alle kanten goed op voor het overige verkeer.

2.
RATING
4.5/5
PRIJS*
€ 24,90

Gato Sports Led Safer Sport vest - hardloop verlichting

Persoonlijk loop ik altijd met de gato sport led safer sport hardloopvest als ik ik het donker hardloopt. Hij kost wel twee keer zoveel als de Avento hardloopvest, maar ik vind deze iets comfortabeler zitten. Gebruik je het hardloopvest veel, dan raad ik zeker de gato sport led safer hardloopvest aan. Twijfel je nog? Lees dan het uitgebreide en eerlijke review van dit vest.

3.
RATING
4/5
PRIJS*
€ 19,95

KIMO DIRECT Hardloopvest met Armbanden en Opbergzak

De KIMO DIRECT hardloopvest heeft een afwijkend model ten opzichte van de andere reflecterende hardloopvesten. Dit hardloopvest bedekt meer van je lichaam, waardoor je door het reflecterende materiaal beter zichtbaar bent. Naast het vest ontvang je ook twee armbanden met extra reflecterend materiaal. Het enige nadeel van dit vest is dat het geen verlichting ontbreekt. Je bent dus alleen zichtbaar in het donker als er licht op je vest schijnt.

4.
RATING
3.5/5
PRIJS*
€ 22,17

Rogelli - Reflectie Led Vest

De Rogelli reflecterende hardloopvest heeft veel weg van de Avento en Gato hardloopvest. Door de verstelbare banden sluit het vest goed aan het lichaam en zit hij comfortabel tijdens het hardlopen. Door het reflecterend materiaal op de banden ben je van alle kanten goed zichtbaar.

5.
RATING
4/5
PRIJS*
€ 39,95

GATO Sports Adjustable Chest Light USB

Loop je vaak in het donker waar weinig straatverlichting is, zoals het bos? Dan is de gato sport adjustable chest light USB zeker wat voor jou! Door het grote licht op je borst heb je goed zicht voor je. Niet alleen zorgt dit hardloopvest voor goed zicht voor je, door het reflecterend materiaal op de banden val je ook nog eens goed op voor het overige verkeer.

Dit is mijn conclusie van de beste top 5 reflecterende hardloopvesten

Wanneer je vaak in het donker hardloopt mag een reflecterende hardloopvest zeker niet ontbreken. Ben je op zoek naar een goedkope hardloopvest dan is die van Avento zeker een aanrader. Wil je er eentje die ook nog eens lekker zit? Kies dan voor de Gato Sports Led Safer Sport Vest. Dit hardloopvest met verlichting is wel iets duurder, maar je krijgt zeker waar voor je geld. Loop je in het donker met weinig straatverlichting kies dan voor de GATO Sports Adjustable Chest Light. Met de krachtige lichtbundel heb je goed zicht waar je hardloopt.

Wil je niet als een wandelde kerstboom over straat hardlopen? Met een led armband val je ook goed op in het donker!

De beste top 5 reflecterende hardloopvesten op een rijtje

  1. Goedkoopste reflecterende hardloopvest van Avento
  2. Gato Sports Led Safer Sport vest – hardloop verlichting
  3. KIMO DIRECT Hardloopvest met Armbanden en Opbergzak
  4. Rogelli – Reflectie Led Vest
  5. GATO Sports Adjustable Chest Light USB

Welk reflecterende hardloopvest gebruik jij tijdens het hardlopen?

* Dit artikel maakt gebruikt van affiliate links. Wanneer je via mijn site een product koopt, verdien ik waarschijnlijk een commissie. Je betaalt niet meer, dan wanneer je via de verkoper het product zou verkopen. De prijzen kunnen daarnaast afwijken. Ik streef er naar om de prijzen actueel te houden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *