Reviews

Veilig hardlopen na zonsondergang met de InVincer producten van ReflectiveSport.nl

Review van de verschillende InVincer producten van ReflectiveSport.nl

We zitten alweer diep in het najaar en de kans is groot dat je na zonsondergang gaat hardlopen. Dan is het heel belangrijk dat je goed zichtbaar bent. Gelukkig zien we steeds vaker de ene na de andere hardloper met knipperende lampjes voorbij flitsen. Val jij al genoeg op in het donker of kan dit stiekem beter? Trek bijvoorbeeld reflecterende hardloopkleding aan of verlicht jezelf met hardloopverlichting. De InVincer producten van ReflectiveSport.nl helpen jou beter op te vallen in het donker.

Hoe val je op tijdens het hardlopen na zonsondergang?

Door goed zichtbaar te zijn, zien de andere weggebruikers je niet over het hoofd. Hoe kan je ervoor zorgen dat automobilisten en fietsers je op tijd opmerken? Dat kan je doen met verschillende hardloopproducten, zoals hardloopvesten met verlichting, led-armbanden, hoofdlampen en reflecterend materiaal op je kleding. Deze producten zorgen ervoor dat je beter opvalt in het donker. ReflectiveSport.nl is gespecialiseerd in het maken van hardloopproducten die bijdragen aan jouw veiligheid. Ik heb verschillende producten van ReflectiveSport.nl mogen uitproberen en alhoewel ik de producten heb gekregen, heeft dit natuurlijk niet mijn mening beïnvloed. Safety first, dus ik laat jou eerlijk weten wat ik ervan vind.

in het donker hardlopen met het InVincer Wildsaver Ledvest Club

InVincer hardloopvesten

De InVincer productlijn heeft niet een of twee, maar zelfs drie verschillende hardloopvesten met verlichting. Ik heb ze alle drie mogen uitproberen om zo een eerlijk oordeel te geven over de verschillende led-harnassen.

Een hardloopvest van goede kwaliteit – de InVincer Led-harnas

InVincer led harnas van ReflectiveSport.nl

De meeste hardlopers zie je in het donker lopen met een led-harnas. Dit is een hardloopvest met elastische banden die je makkelijk kan verstellen. Zo ook het InVincer Led-harnas. Deze kan je makkelijk verstellen met de reflecterende en elastische banden waardoor hij goed aansluit aan je lichaam. Je hoeft met dit hardloopvest zeker niet bang te zijn dat het omhoog kruipt tijdens het hardlopen.

Wat met veel led-harnassen niet kan en met deze wel, is dat je zelfs je sleutels makkelijk kan opbergen. Je hebt bij je buik een klein opbergvakje voor kleine persoonlijke spullen. Maar dat is niet het enige voordeel. Door de oplaadbare accu kan je eindeloos hardlopen met dit harnas, zonder dat je bang hoeft te zijn dat de batterijen opraken. Daarnaast word je met dit led-harnas ook niet meer over het hoofd gezien. Door de heldere knipperende led-lampjes ben je net een rennende kerstboom! Vind je dat niks? Dan kan je de verlichting ook continue laten branden. Ben je enthousiast over dit led-harnas? Let dan wel goed op. Dit model valt iets groter dan andere led-harnassen.

De grote verrassing is de InVincer Wildsaver ledvest Club

De InVincer Wildsaver ledvest club van ReflectiveSport.nl heeft mij het meest verrast. Ik heb nog niet eerder met een hesje gelopen en het was voor mij dan ook een nieuwe ervaring. Het grote verschil tussen het led-vest en het led-harnas is comfort. De elastische banden van de led-harnas kunnen nogal straks zitten. Daar heb je met het led-vest van InVincer zeker geen last van. Het vestje zit als gegoten en je voelt hem niet eens tijdens het hardlopen.

Ook met de InVincer Wildsaver ledvest club val je goed op in het donker. Je hebt zowel voor als achter heldere led-lampjes, die je continue kan laten branden of kunnen knipperen. Maar dat niet alleen! Met de reflecterende vlakken hoeft je niet bang te zijn dat je over het hoofd wordt gezien. Over opbergruimte is ook nagedacht. Aan de voorkant van het led-vest heb je een borstzakje om kleine spullen mee te nemen.

InVincer Wildsaver ledvest Club van ReflectiveSport.nl

Met de InVincer Ultravest B1 kan je alle spullen meenemen

InVincer Ultravest B1 van ReflectiveSport.nl

Het laatste hardloopvest dat ik testte, is de InVincer Ultravest B1. Het is zeker het lichtste hardloopvest uit de InVincer productlijn. Waar ik vooral door verrast werd, is de hoeveelheid opbergruimte in het hardloopvest. Wil je portemonnee, telefoon en sleutels meenemen? Geen probleem! Dat kan allemaal met de InVincer Ultravest B1.

Dit led-vest is nog lichter dan de Wildsaver ledvest club, maar ik vind het toch iets minder comfortabel lopen. Omdat hij niet helemaal aansluit, kruipt hij tijdens het hardlopen een klein beetje omhoog. Niet heel storend, maar dit merkte ik niet bij de andere twee hardloopvesten. Met de led-strips val je prima op. Ze zijn wel iets minder fel in vergelijking met de andere twee vesten. Hierdoor val je iets minder op, maar heb je zelf geen hinder van de felle lampjes. Wel heel fijn: de grote opbergvakken!

Val nog extra op in het donker met de led-armband

Vind je dat je nog niet genoeg opvalt in het donker met de InVincer hardloopvesten, of loop je toch liever met een andere gadget? Gebruik dan de InVincer led-armband. Er zijn verschillende led-armbanden op de markt, maar deze led-armband heeft alle juiste eigenschappen. De verlichting is helder, waardoor je goed opvalt in het donker. Door de elastische band is hij makkelijk te verstellen. Naast het makkelijk verstellen zit de armband ook comfortabel om je arm en zakt hij ook niet af tijdens het hardlopen. De InVincer led-armband is in verschillende kleuren te verkrijgen. Ik heb de rode variant uitgeprobeerd, maar je hebt ook nog groen en blauw.

Bekijk de reviewvideo over de InVincer ledvest & -harnas!

Ben je op zoek naar goede kwaliteit? Dan zit je goed met de InVincer lijn

Alle producten van InVincer van ReflectiveSport.nl heb ik uitgeprobeerd tijdens verschillende hardlooprondjes in het donker. Ze zijn allemaal van hoge kwaliteit. Alle vesten worden geleverd met accu en zijn oplaadbaar. Je hoeft dus niet te tobben met batterijtjes. Ieder InVincer hardloopvest met verlichting heeft zijn eigen voor- en nadelen. Ik denk dat vooral belangrijk is wat je plannen zijn en dat je daar een passend vest bij aantrekt.

Wil je een eind gaan lopen en neem je persoonlijke en waardevolle spullen mee onderweg? Dan is de InVincer Ultravest B1 een aanrader. Dit led-vest zit comfortabel, het weegt bijna niks en toch val je goed op in het donker. Loop je alleen kleinere rondjes en neem je weinig tot geen spullen mee met je hardlooprondje? Dan zijn de InVincer led-harnas en led-vest weer een goede keuze.

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking met ReflectiveSport.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *