Reviews

Mijn favoriete hardloopwebshops – waar bestel ik mijn hardloopspullen?

mijn favoriete hardloopwebshops

De meeste spullen die ik aanschaf voor het hardlopen doe ik toch echt online. Alleen als ik echt op zoek ben naar iets specifieks, dan ga ik naar een speciaalzaak. De reden daarvoor is dat ik mij dan beter kan laten informeren. Alle andere hardloopspullen koop ik online. Hieronder vind je mijn favoriete hardloopwebshops.

De hardloopwebshop van Decathlon

Decathlon is een van de grootste sportwinkels in Nederland. Ze zijn vooral bekend voor haar lage prijzen. Ben je net begonnen met hardlopen en wil je nog niet teveel investeren in hardloopkleding, -schoenen of -gadgets dan ben je zeker bij de webshop van Decathlon op het juiste adres. Ik heb verschillende producten van Decathlon, zoals bijvoorbeeld de hardloopregenjas, en ik ben zeker enthousiast. Naast de lage prijzen is het kwalitatief ook zeker goed.

All4running.nl is mijn favoriete hardloopwebshop

Wanneer ik op zoek ben naar hardloopkleding of -schoenen dan is All4running.nl mijn favoriete hardloopwebshop. Het aanbod in hardloopkleding, -gadget en -schoenen is groot. Er is dus altijd genoeg keuze in alles wat met hardlopen te maken heeft. De webshop is ook gebruiksvriendelijk en je hebt de hardloopspullen snel bij elkaar gevonden. De klantenservice ook prima. Mijn Goodr hardloopzonnebril begon na 2 maanden schade te vertonen. Binnen een aantal dagen heb ik een nieuwe ontvangen.

Body & Fit voor al mijn hardloopvoeding

Tijdens mijn lange duurlopen gebruik ik regelmatig hardloopgels of energierepen en na een zware training wil ik nog weleens extra eiwitten innemen voor een sneller herstel. Alle voeding die ik gebruik voor, tijdens en na het hardlopen bestel ik via de webshop van Body & Fit. Naast dat ze heel veel keuze hebben uit verschillende merken hebben ze ook een eigen merk. Dat is ook direct de reden dat ik bestel bij Body & Fit. Haar eigen merk is kwalitatief goed en vergeleken met andere merken zeker niet te duur.

Bol.com voor alle overige hardloopspullen

Als je iets specifieks nodig hebt en je kan het niet vinden bij andere webshops, dan kan je het altijd nog proberen bij Bol.com. Bol.com assortiment is zo groot, dat je er wel bijna altijd kan slagen, ook op hardloopgebied. Het zal je verbazen hoeveel hardloopspullen Bol.com in haar assortiment heeft. Het fijne van Bol.com is dat ik ook gelijk andere producten kan bestellen.

Wat is jouw favoriete hardloopwebshop of ga je toch liever naar een hardloopwinkel?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *