Reviews

Review – Goodr hardloop zonnebril

Van de zon aan het genieten met de Goodr hardloop zonnebril

De zomer van 2018 is heftig te noemen en daarom ben ik op zoek gegaan naar een hardloopzonnebril en truckers cap. Die laatste wordt momenteel flink getest, maar de Goodr hardloop zonnebril en ik hebben al goed kennis gemaakt.

Op dit moment draag ik alleen een RayBan Aviator, maar met één druppel zweet glijdt hij al van m’n neus. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een hardloopzonnebril die ik ook gelijk met fietsen kan gebruiken.

Het merk Goodr

Na wat onderzoek kwam ik uit bij twee merken: Julbo en Goodr. Mijn voorkeur ging in eerste instantie uit naar Julbo, maar het merk is vrij prijzig. Goodr daarentegen helemaal niet. Al hun zonnebrillen zijn rond de 30 euro. Dat was ook de reden dat ik gelijk een Goodr zonnebril heb aangeschaft. Voor die prijs kan ik het wel uitproberen! En daarnaast hebben ze natuurlijk ook veel leuke modellen.

Ik heb uiteindelijk voor de ‘Mick and Keith Midnight Ramble’ gekozen.

Mick and Keith Midnight Ramble – Goodr hardloop zonnebril

Mijn eerste indruk was onwijs positief. Het was een super goede zonnebril voor een lage prijs. Hoeveel ik ook zweette en hoelang ik ook rende, de zonnebril bleef op goed zitten zonder dat hij achter mijn oren knelde. Daarnaast is hij niet zo ‘sporty’ als de meeste hardloopbrillen. Je kan hem ook gewoon casual dragen zonder dat hij gek staat. De eerste maand heb ik hem met veel plezier gedragen en zou ik hem sowieso rating 9 / 10 geven.

Na een maand liet de buitenste laag van de zonnebril echter los. De kleur verdween binnen 2 dagen, waardoor hij niet meer te dragen is. Je kan immers niet meer goed door de bril kijken. Ik weet niet of het een productiefout is of dat het bij elke zonnebril is, maar deze bril kan als verloren worden beschouwd.

Nieuw exemplaar ontvangen van Goodr

Aangezien mijn eerste exemplaar na een maand onbruikbaar werd heb ik contact opgenomen met de webshop waar ik mijn Goodr hardloop zonnebril gekocht heb. Door hun goede service en snelle afhandeling heb ik een nieuwe exemplaar ontvangen. Ze hadden niet meer de ‘Mick and Keith Midnight Ramble’ in het assortiment, dus heb ik nu de enige echte ‘Phoenix at a Bloody Mary Bar’ editie aan mijn hardloop gear toegevoegd.

Vooralsnog laat de kleurlaag niet los, dus ik hoop dat de eerste zonnebril een productiefout is geweest en dat deze nog een hele tijd mee gaat. Het is namelijk een prima zonnebril voor het hardlopen, voor een klein prijsje.

Rating: 6 / 10

Samenvatting
Datum
Product
Goodr zonnebril
Rating
41star1star1star1stargray

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *