Reviews

Stijlvol hardlopen met de Goodr hardloop zonnebril

Van de zon aan het genieten met de Goodr hardloop zonnebril

De zomer van 2018 is heftig te noemen en daarom ben ik op zoek gegaan naar een hardloopzonnebril en truckers cap. Die laatste wordt momenteel flink getest, maar de Goodr hardloop zonnebril en ik hebben al goed kennis gemaakt. Op dit moment draag ik alleen een RayBan Aviator, maar met één druppel zweet glijdt hij al van m’n neus. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een hardloopzonnebril die ik ook gelijk met fietsen kan gebruiken. Hieronder lees je de review van de Goodr zonnebril.

Product Goodr hardloopzonnebril
RATING
4/5
PRIJS*
€ 34,95

Goodr Junie and Michelles Opbstacle Opticals

Het zonnebrillenmerk Goodr

Na wat onderzoek kwam ik uit bij twee merken: Julbo en Goodr. Mijn voorkeur ging in eerste instantie uit naar Julbo, maar het merk is vrij prijzig. Goodr daarentegen helemaal niet. Al hun zonnebrillen zijn rond de 30 euro. Dat was ook de reden dat ik gelijk een Goodr zonnebril heb aangeschaft. Voor die prijs kan ik het wel uitproberen! En daarnaast hebben ze natuurlijk ook veel leuke modellen.

Ik heb uiteindelijk voor de ‘Mick and Keith Midnight Ramble’ gekozen.

hardlopen met hooikoorts tijdens het pollen seizoen

Mick and Keith Midnight Ramble - Goodr hardloop zonnebril

Mijn eerste indruk was onwijs positief. Het was een super goede zonnebril voor een lage prijs. Hoeveel ik ook zweette en hoelang ik ook rende, de zonnebril bleef op goed zitten zonder dat hij achter mijn oren knelde. Daarnaast is hij niet zo ‘sporty’ als de meeste hardloopbrillen. Je kan hem ook gewoon casual dragen zonder dat hij gek staat. De eerste maand heb ik hem met veel plezier gedragen en zou ik hem sowieso rating 9 / 10 geven.

Na een maand liet de buitenste laag van de zonnebril echter los. De kleur verdween binnen 2 dagen, waardoor hij niet meer te dragen is. Je kan immers niet meer goed door de bril kijken. Ik weet niet of het een productiefout is of dat het bij elke Goodr zonnebril is, maar deze bril kan als verloren worden beschouwd.

Biertje drinken na het hardlopen binnekort de Brewery Run Rotterdam
Ik draag mijn volledige hardloop gear

Nieuw exemplaar ontvangen van Goodr: Phoenix at a Bloody Mary Bar

Aangezien mijn eerste exemplaar na een maand onbruikbaar werd heb ik contact opgenomen met de webshop waar ik mijn Goodr hardloop zonnebril gekocht heb. Door hun goede service en snelle afhandeling heb ik een nieuwe exemplaar ontvangen. Ze hadden niet meer de ‘Mick and Keith Midnight Ramble’ in het assortiment, dus heb ik nu de enige echte ‘Phoenix at a Bloody Mary Bar’ editie aan mijn hardloop gear toegevoegd.

Na een paar maanden zit de kleurlaag er nog steeds op. Dat betekent dat mijn eerste Goodr zonnebril een productiefout is geweest. Ik draag mijn ‘Phoenix at a Bloody Mary Bar’ nog steeds met heel veel plezier.

Ondanks mijn eerste slechte ervaring, toen ik de review van de Goodr hardloop zonnebril schreef, heeft deze bril het meer dan goed gemaakt. Het assortiment van Goodr is in de tussentijd ook flink uitgebreid met nieuwe exemplaren, voor iedereen is er wel een passende zonnebril!

Wil jij ook een geweldige Goodr hardloop zonnebril? Bij all4running hebben ze een groot assortiment aan Goodr zonnebrillen.

Product Goodr hardloopzonnebril
RATING
4/5
PRIJS*
€ 34,95

Goodr Junie and Michelles Opbstacle Opticals

* Dit artikel maakt gebruikt van affiliate links. Wanneer je via mijn site een product koopt, verdien ik waarschijnlijk een commissie. Je betaalt niet meer, dan wanneer je via de verkoper het product zou verkopen. De prijzen kunnen daarnaast afwijken. Ik streef er naar om de prijzen actueel te houden.
Samenvatting
Datum
Product
Goodr zonnebril
Rating
41star1star1star1stargray
Product Name
Goodr zonnebril
Price
EUR 34,95
Product Availability
Available in Stock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *