Reviews

Is het nieuwe model, nummer 37, van Nike Air Zoom Pegasus beter dan zijn voorganger?

Review van de Nike Zoom Air Pegasus 37

Dat ik fan ben van de Nike Pegasus is geen geheim. Mijn gehele hardloopcarrière loop ik al op dit model van Nike. Voor de lange afstand vind ik deze de beste hardloopschoenen. Never change a winning team. Na flink wat kilometers op mijn oude hardloopschoenen was het tijd voor het nieuwe model de Nike Air Zoom Pegasus 37. Voldoet deze hardloopschoen nog steeds aan al mijn verwachtingen?

Review van de Nike Zoom Air Pegasus 37
RATING
4/5
PRIJS*
€ 107,95

Nike Air Zoom Pegasus 37 hardloopschoenen

De Nike Air Zoom Pegasus 37 is flink veranderd door de jaren heen

Er zijn aardig wat veranderingen gemaakt met de komst van de Nike Air Zoom Pegasus 37. Komen deze verandering ten goede van hardloopschoen of moet ik toch gaan zoeken naar een andere hardloopschoen voor de lange afstanden? Na een aantal duurlopen kan ik een eerlijk oordeel geven over de Nike Air Zoom Pegasus 37.

Het nieuwe model van de Nike Pegasus is even wennen

Er zijn een flink aantal veranderingen doorgevoerd, ten opzichte van de vorige modellen. Daarom moest ik wel weer even wennen aan deze nieuwe hardloopschoenen. Waar de voorgaande versies van de Nike Pegasus direct als gegoten zaten, moest ik deze wel echt inlopen. Vooral hoe de Nike Air Zoom Pegasus 37 om de voet sluit is anders dan eerdere versies. De eerste kilometers moest ik echt even wennen. Gelukkig zit de schoen wel goed om geen vervelende blaren op te lopen tijdens het inlopen.

De demping heeft echt een boost gekregen

Ik gebruik de Nike Pegasus hardloopschoenen vooral voor de duurlopen of de langere hardloopwedstrijden. De schoenen moeten daarom een goede demping hebben, zodat ik deze afstanden zonder problemen kan uitlopen. Aan demping is zeker geen gebrek bij de Nike Air Zoom Pegasus 37. Het is weer of ik op een zacht matras loop. Door de demping in de hardloopschoen voel ik geen enkele extra spanning wanneer mijn voet het asfalt raakt.

Review van de Nike Zoom Air Pegasus 37

Blijft de Nike Air Zoom Pegasus 37 nog steeds mijn favoriete hardloopschoen?

We blijven zeker nog even vriendjes. Ik ben blij met de veranderingen die Nike heeft doorgevoerd in dit nieuwe model. Door de pasvorm zijn de eerste duurlopen even wennen, maar eenmaal de schoen ingelopen zit hij heerlijk. Ik weet zeker dat ik weer heel veel plezierige kilometers kan gaan maken op deze hardloopschoen!

Voor de langere afstanden blijft deze hardloopschoen mijn favoriete schoen. Ben jij op zoek naar een hardloopschoen met een goede demping? Dan is de Nike Air Zoom Pegasus 37 zeker een aanrader!

Review van de Nike Zoom Air Pegasus 37
RATING
4/5
PRIJS*
€ 107,95

Nike Air Zoom Pegasus 37 hardloopschoenen

* Dit artikel maakt gebruikt van affiliate links. Wanneer je via mijn site een product koopt, verdien ik waarschijnlijk een commissie. Je betaalt niet meer, dan wanneer je via de verkoper het product zou verkopen. De prijzen kunnen daarnaast afwijken. Ik streef er naar om de prijzen actueel te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *