Reviews

De top 5 beste hardloopzonnekleppen voor hardlopen in de zomer

De top beste hardloopzonnekleppen voor hardlopers

Om een lekker rondje te gaan hardlopen in de zomer, wil je geen last hebben dat de felle zon in je ogen schijnt. Met een hardloopzonneklep voorkom je dat je telkens je ogen hoeft dicht te knijpen. Dat is niet het enige voordeel van een zonneklep. Het vangt ook het zweet op, voordat het in je ogen kan komen! Ben je op zoek naar een zonneklep? Hieronder vind je de top 5 beste hardloopzonnekleppen.

Waar heb ik de top 5 beste hardloopzonnekleppen op gebasseerd?

Volgens mij moet een hardloopzonneklep aan twee eisen voldoen. Allereerst moet het je ogen beschermen tegen de zon. Zodat je geen last hebt van een felle zon in je gezicht. Als je dan toch een hardloopzonneklep op doet, wil je ook dat hij het zweet kan opvangen. Door te gaan hardlopen in de zomer zal je meer transpireren. Niets is vervelender dan zweet wat in je ogen terecht komt.

1.
RATING
5/5
PRIJS*
€ 39,95

Ciele Athletics FST Visor Dual SC - Victory hardloopzonneklep

De aanvoerder van de toplijst beste hardloopzonnekleppen is de Ciele Athletics FST Visor dual SC. Deze zonneklep heeft alle technische specificaties die je graag wilt zien bij een zonneklep. Het beschermt je ogen niet alleen tegen de zon, maar het materiaal beschermd je ook tegen UV-straling. Door de CoolWICK stof ventileert de zonneklep goed, waardoor je geen last krijgt van een warm voorhoofd.

2.
RATING
4/5
PRIJS*
€ 15,00

BUFF® Visor R-Solid Black - hardloopZonneklep

De Buff Visor R-Solid is de runner-up van de toplijst beste hardloopzonnekleppen. Voor de prijs van deze zonneklep krijg je namelijk veel! In de binnenkant van de zonneklep zit een extra zweetband verwerkt, die goed het vocht kan opnemen. Dankzij deze zweetband heb je geen last van vervelende zweetdruppels in je gezicht. Wil je extra opvallen met je hardloopzonneklep? De Buff Visor R-Solid is afgewerkt met reflecterende onderdelen.

3.
RATING
3/5
PRIJS*
€ 7,99

Joggingzonneklep van Decathlon

Ben je op zoek naar een goedkope hardloopzonneklep? Dan zit je met de Kalenji joggingzonneklep van Decathlon goed. Je hebt keuze uit twee verschillende kleuren. Het enige nadeel van deze zonneklep is dat hij het zweet wel opneemt, maar niet afvoert. Gelukkig droogt hij wel snel op na het hardlopen.

4.
RATING
3/5
PRIJS*
€ 25,45

Compressport Visor Ultralight Rood

De Compressort Visor Ultralight is een favoriet onder veel hardlopers. De hardloopzonneklep heeft een anti-bacteriële badstof aan de voorkant, voor extra draag comfort en absorberen van zweet. Omdat de zonneklep goed ventileert droogt de stof ook snel en houdt het geen zweet vast. De Compressport Visor Ultralight is zeker een aanrader!

5.
RATING
2.5/5
PRIJS*
€ 12,95

Avento Running Zonneklep - Alba

De hekkensluiten van de toplijst met beste hardloopzonnekleppen is de Avento Running zonneklep. Deze zonneklep is net iets duurder dan de versie van Decathlon, maar heeft eigenlijk dezelfde technische specificaties. De Avento hardloopzonneklep is een fijne zonneklep voor niet al te veel geld.

Dit is mijn conclusie van de top 5 beste hardloopzonnekleppen

Er zijn verschillende hardloopzonnekleppen op de markt van verschillende prijsklasse. Ben je op zoek naar een hardloopzonneklep waarvan je lang plezier van hebt en je ogen goed beschermd tegen de zon en zweet? Dan is de Ciele Athletics FST Visor Dual SC – Victory hardloopzonneklep zeker de beste. Wil je minder geld besteden aan een zonneklep? Bekijk dan de Kalenji joggingzonneklep van Decathlon. Vind je een hardloopzonneklep niks, maar je wilt toch graag je hoofd beschermen tegen de zon? Bekijk dan de beste toplijst met hardlooppetten.

De top 5 beste hardloopzonnekleppen op een rijtje

  1. Ciele Athletics FST Visor Dual SC – Victory hardloopzonneklep
  2. BUFF® Visor R-Solid Black – Zonneklep
  3. Joggingzonneklep van Decathlon
  4. Compressport Visor Ultralight Rood
  5. Avento Running Zonneklep – Alba

Gebruik jij een hardloopzonneklep tijdens het rennen? Zo ja, wat is jouw favoriete zonneklep?

* Dit artikel maakt gebruikt van affiliate links. Wanneer je via mijn site een product koopt, verdien ik waarschijnlijk een commissie. Je betaalt niet meer, dan wanneer je via de verkoper het product zou verkopen. De prijzen kunnen daarnaast afwijken. Ik streef er naar om de prijzen actueel te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *