Reviews

Vaseline tijdens het hardlopen? Ik schaam mij er niet voor!

Vaseline is het wondermiddel voor en na het hardlopen

Voordat ik ga hardlopen spring ik in een bad met Vaseline. Ik gebruik deze crème bijna altijd. Het voorkomt namelijk vervelende en pijnlijke schuurplekken die tijdens het hardlopen kunnen ontstaan. Vaseline zorgt er voor dat mijn huid niet geïrriteerd raakt. Dus waarom zou ik het niet gebruiken en aanraden!

Vaseline kan veelzijdig worden gebruikt tijdens het hardlopen

Een aantal jaar terug, toen ik net begon met hardlopen had ik regelmatig na het hardlopen last van pijnlijke huidirritatie. Ik wist niet zo goed waardoor het ontstond, dus bleef er maar mee doorlopen. Totdat ik er helemaal klaar mee was en naar een oplossing zocht. Die heb ik gevonden in Vaseline! Wist je dat je Vaseline echt voor alles gebruiken tijdens het hardlopen. Op zomerse dagen waarbij het zweet van je gezicht af gutst of juist tijdens Siberische koude dagen:

  • Smeer Vaseline op je wenkbrauwen tijdens zomerse dagen. Het zweet loopt dan niet in je ogen
  • Last van pijnlijke schuurplekken op je bovenbenen, armen en zelfs op tepels? Smeer de plekken in met Vaseline om te huidirritatie te voorkomen
  • Wil je geen last van een koude en striemende wind op je gezicht. Met een laagje Vaseline heb je geen last meer van de kou op je huid
  • Blaren kan je voorkomen door gevoelige plekken op je voeten in te smeren met Vaseline

Een pot Vaseline gaat altijd en naar elke hardloopwedstrijd mee

Zoals je hierboven kan lezen zijn er veel voordelen aan het gebruik van Vaseline. Zeker als je regelmatig last hebt van vervelende schuurplekken, zweet in je ogen of last van de kou. Dan raad ik zeker aan om een keer deze crème te gebruiken. Ik zorg er altijd voor dat ik een potje heb ingepakt wanneer ik naar een hardloopwedstrijd ga, of ergens naar toe ga waar ik langere tijd ga hardlopen. Een potje Vaseline is niet duur en neemt ook geen ruimte in beslag. Je hebt dus geen reden om het zelf ook niet te proberen!

Gebruik jij ook Vaseline tijdens het hardlopen? Waarvoor ben jij het gaan gebruiken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *