Trailrunnen

Top 4 films over trailrunnen op YouTube

De beste films op YouTube over trailrunnen en trailrunning

Ben je op zoek naar inspiratie om te gaan trailrunnen? Dan is YouTube echt een geweldige bron waar je schitterende inspirerende en motiverende films kan vinden over trailrunnen. Er zijn een aantal geweldige content creators die trail running films maken die niet onder doen aan films die je ziet op de TV.

Oneindig veel films over trailrunnen en elke dag komen er nieuwe bij

Nu ik zelf te vinden ben op YouTube met Wim’s HardloopChannel gebruik ik deze video dienst veel meer. Niet alleen voor mijn eigen video’s, maar ook zeker om inspiratie op te doen. Als je een beetje begint te snappen hoe YouTube werkt en de juiste mensen volgt dan gaat er echt een hele nieuwe wereld voor je open. Elke dag komen er nieuwe geweldige films over deze geweldige sport voorbij! Hieronder vind je mijn top 4 films over trailrunnen op YouTube.

4. “The Big Chill” is a newly established 100 mile mountain route in Chilliwack, British Columbia

Een van mijn favoriete ultrarunners is wel echt Gary Robbins. In deze video gaat hij een nieuwe route uitstippelen voor een nieuwe ultrarun. In deze video zie je het hele verhaal van het uitzetten en verkennen van de route tot het volledig uitlopen van deze 100 mile mountain ultrarun.

Banner voor de hardloopschema's

3. The Rockwall Trail – Fastpacking the Most Beautiful Trail in the Rockies

Ben je op zoek naar een trailrunning video met schitterende beelden. Dan is ‘The Rockwall Trail’ video zeker wat voor jou! Jeff Pelletier maakt schitterende video’s, maar deze video steekt er naar mijn mening bovenuit. Hij laat zien dat je tijdens de corona pandemie nog steeds schitterende trails kan lopen!

2. The Why | Running 100 miles

Billy Yang maakt geweldige films over trailrunnen. In ‘The Why | Running 100 miles’ staat hij zelf centraal en loopt hij de Leadville 100 miles. Hij geeft antwoord op de vraag: Waarom 100 miles achter elkaar hardlopen? Op deze vraag geeft hij tijdens de Leadville 100 miles het antwoord. Op een manier dat je zelf ook 100 miles wilt hardlopen!

1. Where dreams go to die – de allerbeste trailrunfilm op YouTube

De allerbeste trailrunning film op YouTube is ‘Where dreams go to die’. Deze documentaire heeft alles wat je mag verwachten van een goede film. De spanning wordt goed opgebouwd, het heeft drama, alle elementen waardoor je helemaal in the ‘Barkley Marathon’ wordt gezogen. Volg Gary Robbins poging van het halen van de finish van deze legendarische marathon.

Op zoek naar nog meer video’s op Youtube?

Vergeet dan zeker niet een kijkje te nemen op mijn YouTube kanaal. In Wim’s HardloopChannel deel ik verschillende tips voor beginnende en gevorderde hardlopers. Dat is niet het enige wat ik deel, ook maak ik video’s van mijn trailrunavonturen, zoals bijvoorbeeld de Indian Summer Ultra!

Heb jij nog een goede tip om te kijken op YouTube?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *