Maandverslag

Mei 2019 – Wat een geweldige maand

Het maandverslag van mei 2019

Het was een hele drukke maand, maar gelukkig wel gevuld met geweldige dingen. Ik kijk met heel veel plezier terug op mei 2019 en hopelijk komen er nog veel meer van dit soort maanden!

Blog nieuws

Ik heb het in mei heel erg druk gehad met allerlei kansen die op mijn pad kwamen, zoals de Intersport campagne en de uitnodiging van het Motionlab. Daarom heb ik niet alles voor elkaar gekregen wat ik wilde. Toch zijn de eerste veranderingen al zichtbaar.

Door de flinke groei in blogs worden deze nu ondergebracht onder hun eigen categorieën. Het trainingsgedeelte is aangepast en onder gedeeld in krachttraining, trainingslopen en hardloopschema’s. Volgende maand zal ook het hardloop- en trailrungedeelte worden opgesplitst.

De volgende blogs zijn in mei 2019 langs gekomen

Hardlopen in mei 2019

Op het gebied van rennen heb ik veel mooie dingen mogen doen. Omdat ik de gelukkige winnaar was van de Intersport campagne, heb ik aan begin van deze maand een hardloopclinic gekregen onder leiding van een ASICS FrontRunner. Door deze geweldige clinic heb ik veel mogen leren over hardlopen en trailrunnen. Een ander onderdeel van de prijs was deelname aan de Marikenloop trailrun-editie 25 kilometer. De trailrun was schitterend, maar wel heel zwaar.

Ook ben ik in mei 2019 uitgenodigd bij Xcelsior voor een loophouding-screening. Wat een leuke een leerzame ervaring was dit. Later dit jaar ga ik nog een keer voor een screening om te kijken of het deskundige advies zijn vruchten heeft afgeworpen.

Als kers op de taart heb ik in het laatste weekend van mei ook nog de Brewery Run gelopen. Een unieke ervaring waar twee van mijn grote liefdes bij elkaar kwamen: bier en hardlopen!

Is mei voor jou ook een geweldige maand geweest?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *