Persoonlijk

Wat een jaar! Al mijn doelen van 2018 behaald

Al mijn hardloopdoelen behaald van 2018

2018 heeft mij veel gebracht op sportief gebied en nu ik daarop terugblik, ben ik stiekem toch een beetje trots. Naast mijn sportieve doelen ben ik ook in augustus mijn persoonlijke hardloopblog begonnen, waar ik volgend jaar ook flinke stappen in wil maken. Ik kan met een goed gevoel terug kijken op 2018, waar ik al mijn sportieve doelen heb behaald

10 kilometer in 50 minuten

Ik kom over de finish, hardloopwedstrijd geeft extra motivatie
DrechtStadloop 2018

Al jaren loop ik de 10 kilometer iets onder het uur. Hoe ik ook trainde, ik werd nooit echt sneller. Dit jaar wilde ik eindelijk de stap maken door de 10 kilometer onder de 50 minuten te lopen. Op deze manier leer ik ook gelijk aan mijn snelheid te werken.

Bij de DrechtStadLoop heb ik dit doel behaald, door de 10 kilometer in 48:54 af te leggen.

Het uitlopen van de marathon van Rotterdam

Vooraf dacht ik altijd dat het lopen van een marathon mijn grootste sportieve prestatie ooit zou zijn. Daarom heb ik besloten dat ik de mooiste marathon van Nederland wilde lopen; NN Marathon Rotterdam.

Uiteindelijk heb ik na 5 uur en 9 minuten de finish gehaald. Wat was het zwaar, maar het smaakte zeker naar meer.

Het lopen van mijn allereerste trailrun

Startnummer van de Vaalserbergtrail

In aanloop naar de marathon ben ik in aanraking gekomen met trailrunning. Na wat meer onderzoek, wilde ik dit ook zelf proberen. Gewoon, om te kijken of deze tak van sport ook iets voor mij is. Daarom heb ik mij ingeschreven voor de Vaalserbergtrail. Wat een geweldige ervaring was deze trailrun en daarom besloot ik me gelijk in te schrijven voor een tweede trailrun.

Nu ik wat van deze sport heb mogen proeven, hoop ik nog heel lang van deze sport kan genieten. 

Heb jij ook je doelen behaald voor 2018?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *