Persoonlijk

Een terugblik op 2021: een mooi, maar bewogen jaar

Mijn terugblik op 2021

Dat we nog steeds in de corona-ellende zitten hoef ik niemand te vertellen. We moeten maar het beste ervan maken en dat is precies wat ik heb gedaan afgelopen jaar. Door de talloze kilometers door de natuur te banjeren heb ik mijn passie weer helemaal teruggevonden. Als ik terugkijk op 2021 beloofd dat veel goeds voor het nieuwe jaar!

Geen inschrijvingen meer om teleurstelling te voorkomen

Door de corona-maatregelen waren een aantal evenementen afgelast waar ik mij voor had ingeschreven. Om verdere teleurstelling te voorkomen, durfde ik mij niet meer in te schrijven voor nieuwe evenementen. Ik had mij voorgenomen om te wachten met inschrijven totdat de donkere corona-wolk boven ons was verdwenen. Dit bleek achteraf ijdele hoop, want we zitten er nog wel even mee opgescheept.

FOMO

Zodra de maatregelen werden losgelaten, gingen ook weer de inschrijvingen open. Op social-media zag ik de ene na de andere hardloop- en trailrunevenement weer georganiseerd worden. Daarnaast poseerde menig hardloper vol trots de welverdiende hardloopmedaille. FOMO nam plaats in van teleurstellingen. Ik wilde zelf ook graag weer deelname aan een mooi trailrunevenement en zo geschiede. In september liep ik dan eindelijk mijn eerste georganiseerde trailrun van 2021. De Airborne Freedom Trail van 45 kilometer!

Het trailrunverslag van de Airborne Freedom Trail

Helaas heb ik de Marathon van Rotterdam misgelopen

Het is niet bij de Airborne Freedom Trail gebleven. Deze slopende 45 kilometer smaakte naar meer. Na het behalen van de finish heb ik mij direct ingeschreven voor een volgende trailrun. De langste afstand van de Austerlitz Trail. Toch kon ik er niet genoeg er van krijgen, dus als afsluiter heb ik nog de Hollands Duin Trail van 20 kilometer gelopen! Het enige wat ik ben misgelopen dit jaar is de Marathon van Rotterdam. Dat betekent dat ik toch nog een jaartje moet wachten voor mijn derde deelname!

Heb jij nog mooie hardloopavonturen meegemaakt in 2021?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *