Reviews

Beste top energierepen – Cliff, PowerBar, Maxim, isostar, Nakd, etc

De beste top energierepen - Isostar, Maxim, PowerBar, Clif

Ga je een lange afstand hardlopen? Dan wil je niet de man met de hamer tegenkomen. Door je lichaam vooraf goed te voorzien van koolhydraten kan je langer blijven hardlopen. Als je lichaam namelijk zonder energie komt te zitten, dan val je stil. Met een energiereep kan je zorgen dat je nog een laatste beetje energie opslaat in je spieren. Hieronder vind je daarom de beste top energierepen van merken zoals Maxim, Clif, Isostar, PowerBar en Nakd. Benieuwd welke reep het beste bij jouw past?

Waar moet een goede energiereep aan voldoen?

Het is natuurlijk belangrijk dat de energiereep voldoende energie levert. Dat is de voornaamste reden waarom je een reep naar binnen werkt. Toch is het belangrijk dat je ook nog naar een aantal andere punten kijken. Bestaat de energiereep bijvoorbeeld alleen uit langzame, snelle koolhydraten of een combinatie daarvan? Je weet dan wanneer de energiereep de koolhydraten afgeeft aan het lichaam. Heb je namelijk snel energie nodig? Dan heb je niks aan een energiereep met alleen maar langzame koolhydraten.

Daarnaast moet een energiereep ook goed verteerbaar zijn. Dit kan voor iedereen anders zijn. Let dus goed op de ingrediënten. Bevat de energiereep ingrediënten die je niet goed kan verteren, sla die dan over!

5.
De beste top Maxim energierepen
RATING
4/5
PRIJS*
€ 45,95

Maxim energiereep - Zoet & Zout (25 stuks)

De maxime energierepen bevatten 70 procent aan koolhydraten. Zowel langzame als snelle koolhydraten. Daarnaast bevat deze reep weinig vet, waardoor hij makkelijk verteerbaar is. Door een combinatie van langzame en snelle koolhydraten levert de energiereep van 60 tot 90 minuten aan energie!

4.
De beste top Nakd glutenvrije energierepen
RATING
4/5
PRIJS*
€ 8,24

Nakd Glutenvrije energierepen (4 stuks)

De Nakd glutenvrije energierepen worden gemaakt van natuurlijke ingrediënten, zoals fruit, dadels en noten. Allemaal ingrediënten die boordevol aan koolhydraten zitten. Hierdoor is de energiereep glutenvrij en wordt het ook gemaakt zonder melk.

3.
Powerbar ride energy reep
RATING
4.5/5
PRIJS*
€ 29,95

PowerBar Ride Energy bars (18 stuks)

De PowerBar Ride Energy energiereep bevat naast koolhydraten ook eiwitten. Naast het leveren van energie werkt deze reep dus ook direct mee aan het herstel. Dat is niet het enige wat is toegevoegd aan de reep. Aan de PowerBar ride energy bar is ook magnesium toegevoegd. Dit mineraal zorgt voor betere werking van de spieren en voorkomt spierkrampen.

2.
Isostar High energy sport bar
RATING
4.5/5
PRIJS*
€ 34,99

Isostar High energy sport bar (30 stuks)

De isostar high energy sport bar geeft snel energie. Je hebt dus direct profijt na het eten van deze energiereep. Door de goede verhoudingen van de ingrediënten is deze reep ook licht verteerbaar en valt hij ook niet zwaar op de maag. Ideale reep om tijdens het hardlopen te nuttigen.

1.
Clif energy bar
RATING
5/5
PRIJS*
€ 29,90

Clif Bar Energiereep (12 stuks)

De Clif Bar energiereep is gemaakt van biologische ingrediënten die ook nog eens veel energie leveren. Door de mix van koolhydraten, proteïne, vitamines en mineralen zijn deze energierepen ideale voor lange lopen. Deze smakelijke energiereep levert al deze voedingsstoffen tijdens je avontuur.

Door de combintatie van voedingstoffen en ingrediënten vind ik dit de beste energiereep op de markt. Naast dat deze reep je ondersteunt tijdens je avontuur smaakt hij ook nog eens onwijs lekker!

En wat is de beste top energiereep?

De Clif Bar energiereep staat wel met stip bovenaan de lijst met de beste top energierepen. Door de combinatie van voedingstoffen en ingrediënten smaakt hij onwijs lekker en levert hij de juiste stoffen tijdens elke duursport! Past geen enkele energiereep uit dit lijstje bij je? Geen probleem! Het is ook vrij simpel om zelf energierepen te maken!

De beste top 5 energierepen

  1. Clif bar energiereep
  2. Isostar high energy sportbar
  3. PowerBar ride energy bar
  4. Nakd glutenvrije energierepen
  5. Maxim energiereep – zoet & zout

Welke energiereep neem jij graag voor het hardlopen?

* Dit artikel maakt gebruikt van affiliate links. Wanneer je via mijn site een product koopt, verdien ik waarschijnlijk een commissie. Je betaalt niet meer, dan wanneer je via de verkoper het product zou verkopen. De prijzen kunnen daarnaast afwijken. Ik streef er naar om de prijzen actueel te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *