Reviews

De top 6 beste sportdrank tabletten voor hardlopers

De beste top sportdrank tabletten voor hardlopers

Er zijn meerdere manieren om sportdrank te maken en mee te nemen. Je kan kant-en-klare sportdrank in de winkel kopen, zelf maken met eigen ingrediënten of sportdrank tabletten gebruiken. Het handige aan de sportdrank bruistabletten is dat je makkelijk onderweg sportdrank kan maken. Het enige wat je tijdens je lange lopen moet vinden is water. Vul je fles met water en voeg er een sportdrank tablet aan toe. Zo kom je nooit zonder isotone sportdrank onderweg te zitten. Hieronder vind je daarom de beste top 6 sportdrank tabletten van merken zoals Isostar, PowerBar, NUUN, etc

Waar heb ik de beste top 6 sportdrank tabletten voor hardlopers op gebasseerd?

Bij het beoordelen van de sportdrank tabletten heb ik op een aantal criteria gelet. Het belangrijkste is uiteraard de ingrediënten van de bruistabletten. Elke tablet heeft zo weer zijn eigen toevoegingen, die weer een positief effect kunnen hebben op je sportieve prestatie. Ook al is de werking van alle sportdrank tabletten hetzelfde, toch kan je de een weer beter meenemen en makkelijker gebruiken dan de ander. Zo heb ik het lijstje met de beste top sportdrank tabletten opgemaakt.

6.
RATING
3.5/5
PRIJS*
€ 12,95

Wcup sport electrolyte tabletten

Ben je op zoek naar een caloriearme bruistabletten die de dorst lessen? Dan heb je zeker wat aan de WCUP Electrolyte Tablets. Deze tabletten bevatten een perfecte combinatie van electrolyten, mineralen en vitaminen.

5.
RATING
3.5/5
PRIJS*
€ 58,80

Maxim Total Hydration Tablets - 12 stuks

De Maxim total hydration tablets bevatten koolhydraten, mineralen en vitamines. Door de samenstelling kan je lichaam tijdens een zware inspanning deze goed opnemen en helpen je energielevels en vochtgehalte goed op peil te houden. Je hebt 2 á 3 tabletten nodig om 750 ml hypotone sportdrank te maken.

4.
RATING
4/5
PRIJS*
€ 11,95

SIS Go Hydro Electrolyte Tablets

Ben je op zoek naar een bruistablet die je vooral voorziet aan zouten. Met deze dorstlesser krijg je niet overtollige koolhydraten binnen, maar zorgt er juist voor dat je goed gehydrateerd blijft. Door de toegevoegde vitamine B6 blijf je tijdens je inspanning en fit en voorkomt vermoeidheid. Dit buisje bevat 20 tabletten en met elk tablet kan je eigen isotone sportdrank maken.

3.
RATING
4.5/5
PRIJS*
€ 10,83

Isostar Powertabs Lemon Bruistabletten

Deze bruistabletten zijn speciaal ontwikkeld voor en tijdens korte inspanningen. Wil je lichaam dus hydrateren voor een zware en korte training neem dan de Isostar powertabs lemon bruistabletten. Deze sportdrank tabletten zijn aangevuld met natrium, calcium, magnesium, kalium, vitamine E, C en B11. Mix 2 tabletten met 500 ml water en je hebt direct een lekkere dorstlesser.

2.
RATING
5/5
PRIJS*
€ 9,99

PowerBar Electrolyte Tabs Black Currant

Met de PowerBar electrolytes tabs haal je een echte isotone sportdrank in huis. Deze bruistabletten zijn speciaal voor sporters die koolhydraat- en calorie-inname willen beperken. Het bevat wel 5 verschillende elektrolyten die je verliest tijdens het hardlopen. Met deze isotone sportdrank weet je dus zeker dat goed gehydrateerd blijft.

1.
RATING
5/5
PRIJS*
€ 13,20

NUUN Sport Wild Berry + Caffeine Sportdrank tablet

Mijn favoriete en top sportdrank tablet is toch wel echt die van NUUN. Net zoals de SiS en PowerBar bevatten deze tabletten ook geen overtollige koolhydraten. Wel vullen deze bruistabletten alle verloren zouten aan en blijft je vochtbalans op peil. Dat is niet het enige wat deze sportdrank tabletten aanvult. De NUUN Sport Wild tabletten bevatten ook caffeïne, vitamine B2 en C voor een extra boost tijdens het hardlopen. Door 1 tablet op te lossen in 500 ml water heb je in een handomdraai een perfecte isotone sportdrank.

Dit is mijn conclusie van de beste top 6 sportdrank tabletten voor hardlopers

Zoals je hebt kunnen lezen zijn de NUUN Sport Wild sportdrank tabletten mijn grote favoriet. Persoonlijk heb ik het liefst een bruistabletten zonder overtollige koolhydraten en calorieën, waarbij ik mijn verloren zouten makkelijk mee kan aanvullen. De NUUN bruistabletten hebben als enige ook caffeïne toegevoegd, waardoor je nog een extra boost krijgt tijdens moeilijke en zware momenten van je lange duurloop.

Door de kleine verpakking en daarnaast 1 tablet gemixt kan worden met een halve liter, maakt deze tabletten ook nog eens het makklijkst in gebruik. De meeste bidons of soft flasks zijn een halve liter, zo weet je dat je altijd de verhoudingen goed hebt.

De beste top 6 sportdrank tabletten voor hardlopers op een rijtje

  1. NUUN Sport Wild Berry + Caffeine Sportdrank tablet
  2. PowerBar Electrolyte Tabs Black Currant
  3. Isostar Powertabs Lemon Bruistabletten
  4. SIS Go Hydro Electrolyte Tablets
  5. Maxim Total Hydration Tablets
  6. Wcup sport electrolyte tabletten

Gebruik jij weleens sportdrank tabletten? Zo ja, welke bruistabletten zijn jouw favoriet?

* Dit artikel maakt gebruikt van affiliate links. Wanneer je via mijn site een product koopt, verdien ik waarschijnlijk een commissie. Je betaalt niet meer, dan wanneer je via de verkoper het product zou verkopen. De prijzen kunnen daarnaast afwijken. Ik streef er naar om de prijzen actueel te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *