Reviews

Je bent een lopende kerstboom met het Gato LED Safer Sport Vest

Review van de Gato Led Safer Sport Vest

In de wintermaanden ontkom je er waarschijnlijk niet aan om in de avonduurtjes te gaan hardlopen. Je wilt natuurlijk zelf goed zicht hebben waar je hardloopt, maar wat eigenlijk nog belangrijker is, dat je zelf goed zichtbaar bent. Met de Gato LED Safer Sport Vest weet je zeker dat je goed wordt gezien door de andere weggebruikers.

Gato hardloopvest met verlichting
RATING
4.5/5
PRIJS*
€ 24,95

Gato LED Safer Sport Vest - hardloopvest

Voor je eigen veiligheid is het belangrijk dat je goed zichtbaar bent in het donker

Als je zelf auto rijdt dan heb je waarschijnlijk, net als ik, een hekel aan fietsers of wandelaars op de weg zonder verlichting. Vooral als ze ook nog eens donker gekleed zijn. Ze zijn gewoon heel slecht zichtbaar en kans op een ongeluk is helaas reeël. Gelukkig is het mij nog nooit overkomen. Wat jij als hardloper kan doen is je goed zichtbaar maken voor het overige verkeer. Dat kan je prima doen met het Gato LED Safer Sport Vest.

Waarin blinkt het Gato LED Safer Sport Vest uit?

Met dit vest ben je een wandelende kerstboom en hoef je zeker niet bang meer te zijn dat je over het hoofd wordt gezien door het overige verkeer. Het Gato LED Safer Sport Vest heeft de volgende onderdelen waardoor je goed zichtbaar bent in het donker:

  • 4 witte lampjes aan de voorkant met 3 verschillende standen
  • 4 rode lampjes aan de achterkant met 3 verschillende standen
  • Vest is in gele uitvoering
  • Alle banden zijn voorzien van reflecterend materiaal

Het Gato LED Safer Sport Vest zit als gegoten

Naast dat je goed zichtbaar moet zijn met het hardloopvest is het ook belangrijk dat hij goed zit. Je wilt niet dat het vest gaat irriteren tijdens je lange duurloop. Het Gato LED Safer Sport Vest zit prima en is makkelijk te verstellen met de banden aan de zijkant.

Het aan- en uittrekken van het vest is ook zo gebeurd. Aan de voorkant van het hardloopvest zitten een aantal clips die je in elkaar kan klikken.

Veilig in het donker hardlopen met het Gato LED Safer Sport Vest

Met dit hardloopvest weet je zeker dat je veilig in het donker kan hardlopen. Wanneer je regelmatig hardloopt in de avond dan is het Gato LED Safer Sport Vest zeker een aanrader. Met het hardloopvest ben je goed zichtbaar en hij zit ook nog eens comfortabel! Nog niet overtuigd? Bekijk dan de beste top 5 reflecterende hardloopvesten, zodat je zeker weet dat je geen miskoop maakt.

Loop jij ook met een verlicht hardloopvest als je in het donker hardloopt?

Gato hardloopvest met verlichting
RATING
4.5/5
PRIJS*
€ 24,95

Gato LED Safer Sport Vest - hardloopvest

* Dit artikel maakt gebruikt van affiliate links. Wanneer je via mijn site een product koopt, verdien ik waarschijnlijk een commissie. Je betaalt niet meer, dan wanneer je via de verkoper het product zou verkopen. De prijzen kunnen daarnaast afwijken. Ik streef er naar om de prijzen actueel te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *