Reviews

Review – Veroveren de URBANEARS Reimer oordopjes mijn hardloophart?

Muziek aan het luisteren met de URBANEARS Reimer oordopjes

Ik ren het liefst onder begeleiding van een lekker deuntje. Voor mijn gevoel loop ik ook harder en met een beter ritme wanneer ik muziek luister. Wellicht is het onzin, aangezien ik mijn PR zonder muziek heb gelopen. Toch geeft het een beter gevoel en heb ik het idee dat ik langer een strak tempo loop. De afleiding die de liedjes me geven tijdens duurlopen is ook erg fijn. Om goed muziek te kunnen luisteren tijdens het hardlopen heb ik de URBANEARS oordopjes gekocht.

Muziek aan het luisteren met de URBANEARS Reimer oordopjes
RATING
3/5
PRIJS*
€ 44,03

URBANEARS Hoofdtelefoon Reimers

iPhone oordopjes zijn niet ideaal om hard te lopen

Ik liep eigenlijk altijd met mijn iPhone oordopjes, wat op zich prima ging. Maar zodra ik ook maar een beetje zweette, gleden de oordopjes uit mijn oren. Uiteindelijk was ik de hele run bezig om de oordopjes weer terug in mijn oren te stoppen en daar was ik wel een beetje klaar mee. Daarom ben ik op zoek gegaan naar oordopjes die met elke activiteit gewoon bleven zitten.

Een collega raadde mij de URBANEARS oordopjes aan. Omdat ik wel klaar was met mijn iPhone oordopjes, besloot ik ze direct aan te schaffen.

Wat mij als eerste opviel, was dat ze er stevig uit zagen. Het koord bestond uit een soort touw, in plaats van een kabeltje zoals de meeste oordopjes hebben. Daarnaast hebben de oortjes een soort extra vorming waardoor ze beter in het oor blijven zitten.

URBANEARS oordopjes test, test, dubbel test

Tijdens het hardlopen zijn de URBANEARS oordopjes geen enkele keer uit mijn oren gegleden. Ze blijven goed op hun plaats zitten, maar doordat het koord wel wat lang is, blijft het weleens ergens achter hangen waardoor je ze alsnog uit je oor trekt. De geluidskwaliteit is ook prima en, niet geheel onbelangrijk bij een flinke draafsessie, de bass was goed te horen.

Ik heb ze met veel plezier gedragen tijdens het lopen, maar helaas zijn ze niet heel lang meegegaan. Na een half jaar heeft eerst het ene oortje het begeven en even later ook het tweede. Ook ging het kabeltje bij de jacket kapot. Qua duurzaamheid vallen ze dus een beetje tegen. Ik had ze anders zeker nog met veel plezier gedragen.

Ben je ook altijd in strijd met je oordopjes tijdens het hardlopen en zoek je nog oordopjes? Dan zijn deze zeker een aanrader. Voor rond de 50 euro heb je al redelijke exemplaren in je bezit! Hou er alleen wel rekening mee dat ze wat kwetsbaar zijn.

Muziek aan het luisteren met de URBANEARS Reimer oordopjes
RATING
3/5
PRIJS*
€ 44,03

URBANEARS Hoofdtelefoon Reimers

* Dit artikel maakt gebruikt van affiliate links. Wanneer je via mijn site een product koopt, verdien ik waarschijnlijk een commissie. Je betaalt niet meer, dan wanneer je via de verkoper het product zou verkopen. De prijzen kunnen daarnaast afwijken. Ik streef er naar om de prijzen actueel te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *