Reviews

De beste hardlooppodcasts om te luisteren tijdens het hardlopen

De beste hardlooppodcasts voor tijdens het hardlopen

Heb jij moeite om je lange duurlopen vol te houden? Het helpt om afleiding te zoeken tijdens de lange trainingen. Ga bijvoorbeeld met een loopmaatje lopen of zet je koptelefoon op met je favoriete muziek of podcast. Tegenwoordig luister ik graag naar een podcast om de kilometers te doden tijdens mijn lange duurlopen. Naast afleiding krijg je ook hardlooptips die je direct kan toepassen tijdens je hardlooptraining. Hieronder vind je de beste hardlooppodcasts die je kan luisteren tijdens het hardlopen.

De #1 hardlooppodcast is ‘De Pacer’

Ben je op zoek naar een leerzame podcast met inspirerende hardloopverhalen? Luister dan naar de hardlooppodcast ‘De Pacer’ In deze podcast vertellen hardloopliefhebbers Pim Bijl en Eric Brommert je alles over hardlopen. Regelmatig schuift er ook een gast aan die veel betekend heeft voor deze mooie sport. Naast alle hardlooptips en verhalen volg je ook de weg van Pim Bijl richting de Marathon van Rotterdam.

Podcast ‘Mijn eerste marathon’

In de hardlooppodcast ‘Mijn eerste marathon‘ worden Nick en Julia gevolgd richting hun eerste marathon. Met deze leuke en verfrissende hardlooppodcast volg je niet alleen de hardloopprestaties van Nick en Julia, maar je leert ook veel over hardlopen. Beiden worden geholpen door hardloopcoach Florence. De tips die zei geeft kan je zelf ook goed gebruiken om een betere hardloper te worden.

‘Liefde voor lopen’ voor de recreatieve loper

Ben jij een recreatieve hardloper en beoefen je deze sport voor de ontspanning? Luister dan zeker de hardlooppodcast ‘Liefde voor lopen’. Waar de meeste hardlooppodcast gelijk over marathons worden gepraat, richten Roxanne Steijger en Martyn de Jong zich juist op de recreatieve loper. Wil je handige tips en boeiende verhalen horen? Dan is deze podcast zeker wat voor jou.

Verleg je grenzen met de ‘Slimmer Presteren Podcast’

Heb jij een obsessie voor hardlopen en ben je altijd bezig om jezelf te verbeteren? De Slimmer Presteren Podcast gaat over innovatie en onderzoek in duursporten. Jurgen van Teeffelen en Gerrit Heijkoop bespreken wekelijks de ontwikkelingen op het gebied van sportgadgets, -voeding en onderzoeken. Met deze informatie kan jij het beste uit jezelf halen tijdens het hardlopen.

Naar welke hardlooppodcast luister jij graag tijdens het hardlopen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *