Reviews

Review – De Garmin Fenix 6 Pro is mijn beste aankoop ooit

Review van de Garmin Fenix 6 Pro sporthorloge

Sinds kort ben ik eigenaar van de Garmin Fenix 6 Pro sporthorloge. Het was even diep in de buidel tasten, maar het is zeker mijn beste aankoop ooit geweest. Dankzij dit sporthorloge haal ik meer plezier uit het hardlopen en boek ik sneller vooruitgang. Ben jij ook benieuwd naar dit multifunctionele sporthorloge? Lees dan de review van de Garmin Fenix 6 Pro sporthorloge.

Garmin Fenix 6 Pro sporthorloge
RATING
5/5
PRIJS*
€ 569

Garmin Fenix 6 Pro sporthorloge

Wat mag je allemaal verwachten van de Garmin Fenix 6 Pro sporthorloge?

Het is geen goedkope sporthorloge en zit zeker tegen het duurdere segment aan. Dus je mag zeker wat verwachten van de Garmin Fenix 6 Pro. Een aantal functies van dit hardloophorloge zijn;

  • Hartslag- en zuurstofgehaltemeter
  • Hoogtemeter
  • Kompas
  • GPS met kaarten
  • Uitgebreide functies voor verschillende sporten, waaronder hardlopen en trailrunnen
  • Waterdicht

Al deze functies komen samen in de Garmin Connect App

De Garmin Connect App maakt goed gebruik van de uitgebreide functies van de Garmin Fenix 6 Pro. Door de app blinkt de Garmin Fenix 6 Pro uit als sporthorloge. Door alle verschillende metingen van de horloge berekent de Garmin Connect App allerlei belangrijke zaken die met hardlopen te maken heeft. Het maakt inzichtelijk hoe jouw training is gegaan, of je anaeroob of aeroob getraind hebt, hoe lang je herstel duurt en welke training je het beste kan lopen.

Naast het hardlopen inzichtelijk te maken houdt de Garmin Fenix 6 Pro je de hele dag in de gaten. Door je hartslag in je slaap te meten weet je horloge hoe het gesteld staat met je Body Battery. Deze geeft aan hoeveel energie je over hebt aan het einde van de dag om toch nog een rondje te gaan hardlopen.

De sporthorloge vertelt welke training je het beste kan lopen

Omdat de sporthorloge alles van je bijhoudt, zoals je hartslag, energielevels en herstel geeft de sporthorloge een training op die je op dat moment het beste kan lopen. Hij geeft aan hoe lang en in welk tempo je het beste kan lopen. Door deze trainingen te lopen varieer je voldoende tussen verschillende trainingen en word je een betere en snellere hardloper. Je hoeft niet bang te zijn dat je eenzijdig traint. Want je traint aspecten zoals spieropbouw, anaerobisch vermogen, uithoudingsvermogen en conditie. Heb je teveel getraind afgelopen tijd? Dan vertelt de Garmin Fenix 6 pro dit ook!

Nooit meer verdwalen met de Garmin Fenix 6 Pro

Het grote verschil tussen de normale Garmin Fenix 6 en de Pro versie is niet alleen de langere batterij duur, maar ook de meegeleverde kaarten op je sporthorloge. Voordat je gaat hardlopen kan je een GPX bestand inladen en geeft je horloge tijdens je hardlooprondje of trailrun exact de route aan. Ben je onderweg verdwaald? Met de functie naar huis geeft de Garmin Fenix 6 Pro de snelste route richting huis.

De conclusie van de Garmin Fenix 6 Pro

Ik kan nog veel meer schrijven over deze geweldige sporthorloge! Voor bijna alles waar je een functie voor kan bedenken zit op de Garmin Fenix 6 Pro! Of jou nou graag hardloopt, trailrunt, wielrent of zwemt. Voor alle sporten zijn er specifieke programma’s. Dit is mijn eerste sporthorloge met hartslagmeter en ik weet 1 ding zeker, ik wil niet meer zonder. Deze meting geeft mij zoveel inzichten hoe mijn trainingen zijn gegaan en hoe ik er voor staat richting mijn trainingsdoel!

Heb je nog wat budget over en ben je op zoek naar een geweldige sporthorloge? Dan raad ik zeker de Garmin Fenix 6 Pro aan!

Garmin Fenix 6 Pro sporthorloge
RATING
5/5
PRIJS*
€ 569

Garmin Fenix 6 Pro sporthorloge

* Dit artikel maakt gebruikt van affiliate links. Wanneer je via mijn site een product koopt, verdien ik waarschijnlijk een commissie. Je betaalt niet meer, dan wanneer je via de verkoper het product zou verkopen. De prijzen kunnen daarnaast afwijken. Ik streef er naar om de prijzen actueel te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *