Reviews

De top 5 beste zonnebrillen voor hardlopers

Top beste zonnebrillen voor hardlopers

Afgelopen dagen zijn we getrakteerd met heel wat zonuurtjes en dat zullen er alleen maar meer worden. Tijd om weer de hardloopschoenen uit de kast te halen en naar buiten te gaan om een lekker rondje te gaan hardlopen. Voordat je naar buiten gaat is het verstandig om je ogen te beschermen tegen de zon. Dit kan met een hardlooppet, maar een zonnebril is zeker geen overbodige luxe. Daarom vind je hieronder de top 5 beste zonnebrillen voor hardlopers.

Waar heb ik de top 5 beste zonnebrillen voor hardlopers op gebasseerd?

De voornaamste reden dat je een zonnebril op doet is om je ogen te beschermen tegen de zon. Daarom voldoen alle zonnebrillen in de top 5 aan deze criterium. Verder moet de zonnebril ook goed blijven zitten tijdens het hardlopen. Door het rennen gaat je hoofd op en neer en kan de zonnebril van je neus afglijden door het zweet. In de top 5 beste zonnebrillen voor hardlopers vind je goedkope brillen, tot aan echte investeringen. Voor ieders budget is er wel een goede hardloopzonnebril te vinden!

1.
RATING
5/5
PRIJS*
€ 34,95

Goodr hardloopzonnebril

De Goodr hardloopzonnebril staat eenzaam aan de top in de lijst van de 5 beste zonnebrillen voor hardlopers. Ik loop al jarenlang met deze stijlvolle zonnebril en hij heeft mij nog geen enkele keer teleurgesteld. Het grote voordeel ten opzichte van de andere hardloopzonnebrillen is dat je deze ook voor dagelijks gebruik kan opzetten. Daarnaast is de prijs ook redelijk goedkoop. Voor 34,95 heb jij al een Goodr zonnebril. Door de vele kleuren en modellen zit er zeker wel een model voor jou bij. Meer willen weten over deze zonnebril?

Banner voor de hardloopschema's
2.
RATING
4/5
PRIJS*
€ 68,95

Nike Rabid

De Nike Rabid hardloopzonnebril is een eenvoudiger versie van de Adrenaline model van Nike. Daarmee maakt het een super lichte en functionele zonnebril. Door het gewicht heb je niet eens door dat je een bril draagt. Met de brede lenzen heb je een weids gezichtsveld. Daarom kan je naast hardlopen deze zonnebril ook goed gebruiken op de fiets!

3.
RATING
4/5
PRIJS*
€ 109,95

Julbo aerospeed Reactiv performance

De duurste hardloopzonnebril in deze lijst is de Julbo Aerospeed Reactiv Performance, maar je krijgt zeker waar voor je geld. Met 26 gram weegt deze zonnebril niks en door de grote REACTIV Photochromic lens heb je het breedste gezichtsveld. De pootjes van de zonnebril zijn van zacht elastisch materiaal, zodat de zonnebril goed blijft zitten tijdens het hardlopen.

4.
RATING
3.5/5
PRIJS*
€ 20,99

Kalenji Runperf hardloopzonnebril van Decathlon

De goedkoopste zonnebril voor hardlopers is de Kalenji Runperf hardloopzonnebril van Decathlon. De lens filter 100% de UV-straling en beschermt je ogen tijdens wisselvalig weer, van donker naar licht. Door de verstelbare neusbrug past blijft hij goed zitten tijdens het hardlopen en glijdt hij niet van je neus.

5.
RATING
3/5
PRIJS*
€ 59,49

Sinner Springhill performance zonnebril

De Sinner Springhill performance zonnebril is een echte sportzonnebril en kan voor meerdere sporten en tijdens verschillende weersomstandigheden ingezet worden. Het fijne aan deze zonnebril is dat je de lenzen kan wisselen voor het type weer. Hij wordt geleverd met een doorzichtige categorie 0 lens en een oranje categorie 1 lens. Door de flexibele pootjes en de antislip bij de neus blijft de bril ook goed zitten tijdens het hardlopen.

Dit is mijn conclusie van de top 5 beste zonnebrillen voor hardlopers

Zoals je in de top 5 beste zonnebrillen voor hardlopers lijst heb kunnen zien zijn er zonnebrillen in verschillende prijsklasses. Ben je op zoek naar een goedkope zonnebril? Dan is de Kalenji Runperf zeker een aanrader. Wil je net iets meer geld besteden? Dan zou ik zeker voor de Goodr zonnebril gaan. Ik loop al jarenlang met deze zonnebril en ik heb er in de tussentijd al een aantal versleten, maar het blijven top hardloopzonnebrillen. Wil je echt als een prof rond rennen? Dan is het zeker waard om naar de Julbo Aerospeed Reactiv te kijken!

De top 5 beste zonnebrillen voor hardlopers op een rijtje

  1. Goodr hardloopzonnebril
  2. Nike Rabid sportzonnebril
  3. Julbo Aerospeed Reactiv Performance
  4. Kalenji Runperf hardloopzonnebril van Decathlon
  5. Sinner Springhill performance zonnebril

Gebruik jij ook regelmatig een zonnebril met hardlopen? Welke hardloopzonnebril vind jij het fijnst zitten?

* Dit artikel maakt gebruikt van affiliate links. Wanneer je via mijn site een product koopt, verdien ik waarschijnlijk een commissie. Je betaalt niet meer, dan wanneer je via de verkoper het product zou verkopen. De prijzen kunnen daarnaast afwijken. Ik streef er naar om de prijzen actueel te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *