Hardloopschema's

Waar moet je beginnen? Hardloopschema voor beginners

hardloopschema's voor beginners (5, 10, 21,1 en 42,2 km)

Ben je net begonnen met hardlopen of wil je de volgende stap maken in je hardloopcarriëre? Dan ben je hier op het goede adres! Met de onderstaande hardloopschema's kan je helemaal bij het begin beginnen en trainen tot een 5 kilometer. Heb je de 5 kilometer al onder de knie en je wilt graag verder kunnen hardlopen? Gebruik dan één van de andere hardloopschema's voor beginners.

Wat hebben de hardloopschema's voor beginners gemeen?

De hardloopschema's voor beginners zijn speciaal gemaakt om de afstand te kunnen uitlopen. De focus ligt vooral op duurvermogen. Het gaat er dus niet om hoe snel je de afstand kan hardlopen, maar juist om de finish te halen. De trainingen zal bestaan uit duurlopen en tempotrainingen. Hardlooptrainingen waarbij specifiek op snelheid wordt getraind zal je minder tegen komen in de trainingsschema's voor beginners.

Wil je beginnen met hardlopen? Gebruik dit hardloopschema

Heb je nog geen ervaring met deze mooie sport? Gebruik dan het ultieme hardloopschema voor beginners. In 8 weken tijd trainen we op een rustige manier toe richting een 5 kilometer. Je zal gedurende 8 weken vooral wandelen afwisselen met hardlopen. Elke week bouwen we het hardlopen een klein stukje uit. Aan het einde van het trainingsschema ben jij in staat om je eerste 5 kilometer uit te lopen!

Het hardloopschema 5 kilometer voor beginners.

Het hardloopschema 10 kilometers voor beginners

Loop jij al een tijdje hard rond de 5 kilometer en je wilt de volgende stap maken? Met het hardloopschema 10 kilometer voor beginner maak jij de stap van 5 naar 10 kilometer. Dit hardloopschema duurt 6 weken. Waarbij we elke week onze afstand met een kilometer vergroten. Na 6 weken sta jij aan de finish van je eerste 10 kilometer!

Het hardloopschema 10 kilometer voor beginners.

Het trainingsschema halve marathon voor beginners

Heb jij ingeschreven voor je eerste halve marathon? Met het hardloopschema halve marathon voor beginners kan jij zeker de finish gaan halen. Voordat je begint aan de trainingen moet je wel eerst een 10 kilometer uitgelopen hebben. Is 10 kilometer een appeltje-eitje voor je? Dan kan je beginnen aan deze 12-weekse avontuur.

Het hardloopschema halve marathon voor beginners.

Het hardloopschema richting je eerste marathon

Voor de echte die-hards is er het hardloopschema marathon voor beginners. Met dit hardloopschema train jij richting je eerste marathon. Dit is tevens het langst durende hardloopschema. Met een voorbereiding van 16 weken moet jij in staat zijn om je eerste marathon te finishen!

Het hardloopschema marathon voor beginners.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *