Hardloopschema's

Het “Start to Run” hardloopschema: Hardlopen met Evy Gruyaert

Hardlopen met Evy Gruyaert - hardloopschema start to run

Normaal gesproken werk ik al mijn hardloopschema's zelf uit. Voor het eerst ben ik mij gaan verdiepen in een hardloopschema van iemand anders. Het Start to Run hardloopschema van Evy Gruyaert. Dit hardloopschema wordt gevolgd door duizenden beginnende hardlopers en dat is niet voor niks. ‘Hardlopen met Evy’ heeft veel mensen geholpen met het plezier krijgen in hardlopen!

Allemaal leuk en aardig, maar wie is Evy Gruyaert?

Evy Gruyaert is tv-presentatrice van het programma Vlaanderen Sportland. Naast het presenteren van dit sportprogramma is zij ook het gezicht van “Start to Run”. Een trainingsprogramma om mensen aan het hardlopen te krijgen. Evy Gruyaert leverde haar stem voor meerdere podcasts waarbij je het hardloopschema “Start to Run” en “Keep Running” kan volgen. Het sportinitiatief is een zo groot succes geworden dat het ook uitgerold is naar andere sporten zoals wielrennen, fitnessen, golf, zwemmen en nog veel meer!

Het hardloopschema “Start to Run” van Evy Gruyaert

Ben je net begonnen met hardlopen en je wilt programma van Evy Gruyaert volgen. Dan begin je met het hardloopschema “Start to Run”. Dit hardloopschema is gebaseerd op 3 keer per week hardlopen. Na elke training neem je minimaal 1 dag rust, zodat je lichaam voldoende rust krijgt om te herstellen. De volledige duur van het hardloopschema “Start to Run” is 10 weken. In 10 weken leer je 5 kilometer onafgebroken te hardlopen.

Hoe werkt het hardlopen met Evy Gruyaert?

Wil je beginnen aan het hardloopschema “Start to Run”? Voordat je veters strikt om te gaan hardlopen met Evy, moet je eerst de app downloaden op je mobiele telefoon:

Eenmaal de app gedownload kan je de hardloopschoenen aantrekken. Kies het juiste hardloopschema en je kan beginnen aan jouw hardloopavontuur. Evy verteld je tijdens het hardlopen wat je precies moet doen. Wanneer je moet afwisselen tussen hardlopen en wandelen en zodra jouw training er weer op zit. Het enige wat je nog hoeft te doen is de coaching van Evy te volgen!

Wil je toch niet het Start to Run hardloopschema volgen? Neem dan een kijkje bij mijn eigen hardloopschema 5 kilometer voor beginners. Elke week krijg je een nieuwe video waarbij ik uitleg welke trainingen je die week moet lopen. Je leert in 8 weken tijd op een verantwoordelijke opbouw van niks naar 5 kilometer achter elkaar hardlopen.

Heb jij weleens een hardgelopen met Evy?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *