Maandverslag

Februari 2019 – Nieuwe trailrun avonturen

Wim met een Petzl Hoofdlampje tijdens de Petzl Night Trail

Februari was in veel opzichten een feestje. De maand bracht mij veel op hardloopgebied en ik vierde mijn 31ste verjaardag. Momenteel ben ik volop in training voor de halve en de hele marathon en ik zie al enige progressie. Ook heb ik in februari een nacht trailrun gelopen. Door Petzl Night Trail ben ik weer een unieke ervaring rijker. Op dit moment staan er alleen hardloopwedstrijden op de weg op de planning, hopelijk komt daar snel weer een trailrun bij.

Blognieuws

Zoals je misschien al hebt gezien, heeft mijn website een flinke update gehad. Alle hoofdpagina's zijn van extra content voor zien en ik heb de alles nog overzichtelijker gemaakt.

De volgende blogs zijn deze maand gepubliceerd:Hardlopen

Zoals ik al eerder aangaf, ben ik weer helemaal terug met hardlopen. In het weekend loop ik vaak minimaal een halve marathon, dit allemaal om mezelf klaar te stomen voor de NN Marathon Rotterdam. In voorbereiding op de marathon loop ik volgende maand eerst nog de City-Pier-City in Den Haag. Tijdens deze halve marathon kan ik testen hoeveel progressie ik al geboekt heb.

Ik merk wel dat ik weer veel van mijn lichaam vraag en daarom werk ik iedere week verschillende krachttrainingen af om blessurevrij te blijven. Zo doe ik minimaal 2 keer core-oefeningen en 1 keer in de week been-oefeningen. Door deze oefeningen te blijven herhalen zorg ik ervoor dat mijn lichaam goed met alle krachtinspanningen tijdens de duurlopen en intervaltrainingen blessurevrij om kan gaan.

Wat heeft februari jou gebracht en heb jij nog leuke runs voor maart staan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *