Reviews

De top 6 beste sportarmbanden voor hardlopers

De beste top sportarmbanden voor hardlopers

De meeste hardlopers nemen graag hun telefoon mee tijdens het hardlopen, maar waar berg je dat ding eigenlijk in op? De meeste hardloopkleding heeft geen zakken om je mobiel in op te bergen. Gelukkig zijn er speciale hardlooparmbanden of hardloop telefoonhouders waar jij makkelijk je telefoon in kwijt kan. Hieronder vind je de top 6 beste sportarmbanden voor hardlopers.

Waarom zou je een telefoonhouder gebruiken met hardlopen?

Het meenemen van je telefoon tijdens het hardlopen is geen overbodige luxe. Je kan met je GPS-functie je loopgegevens meten, muziek luisteren tijdens de lange duurlopen of de weg naar huis terug vinden als je bent verdwaald. De meeste hardloopbroeken hebben geen zakken en mocht dat wel het geval zijn, dan loop je niet comfortabel met je mobiele telefoon in je broekzak. Door gebruik te maken van een sportarmband kan je mobiele telefoon meenemen, zonder dat deze in de weg zit!

Waar heb ik de top 6 beste sportarmbanden voor hardlopers op gebaseerd?

Bij het maken van deze top 6 beste sportarmbanden voor hardlopers heb ik gekeken naar een aantal criteria. Aan de hand van deze punten heb ik de lijst opgemaakt. Naast de prijs-kwaliteit verhouding heb ik ook gekeken of hij comfortabel zit, meerdere spullen in kan opbergen en niet van je bovenarm afglijdt tijdens het hardlopen.

1.
RATING
5/5
PRIJS*
€ 13,95

Athletix® - Universele Hardloop Armband

De ATHLETIX universele hardlooparmband is wel de meest veelzijdige sportarmband met de meeste opbergruimte. Naast je telefoon kan je ook je sleutels en pasjes makkelijk in opbergen. Er is dus genoeg opbergruimte voor al je waardevolle spullen. Het fijne aan deze sportarmband is dat je ook je oordopjes makkelijk kan aansluiten en de draad niet in de weg zit tijdens het hardlopen. De ATHLETIX sportarmband is ook spatwaterdicht. Als je gaat hardlopen in de regen hoef je niet bang te zijn dat je telefoon nat wordt!

2.
RATING
4.5/5
PRIJS*
€ 17,95

R2B Hardloop telefoonhouder

Loop je regelmatig in het donker? Dan is de R2B hardloop telefoonhouder zeker wat voor jou. Met het extra reflecterende materiaal val je beter op in het donker. Naast je telefoon kan je ook je sleutels opbergen in deze sportarmband. Let wel op dat deze sportarmband geschikt is voor telefoons t/m 7 inch.

3.
RATING
4/5
PRIJS*
€ 6,99

MMOBIEL Sport / Hardloop Armband

Ben je op zoek naar een goedkope sportarmband? Dan is de MMOBIEL sport hardlooparmband zeker geen miskoop. Dit is de enige hardlooparmband van onder de 10 euro en nog steeds van degelijke kwaliteit. Dankzij de zachte neopreen binnenzijde is hij erg flexibel en ademend. Door dit materiaal zit hij erg comfortabel en zit hij niet in de weg tijdens het hardlopen.

4.
RATING
4/5
PRIJS*
€ 9,99

Kalenji hardloop armband van Decathlon

Decathlon heeft ook zijn eigen hardlooparmband om je mobiele telefoon in op te bergen voor het hardlopen. Je kan je telefoon eenvoudig bedienen via het doorzichtige touchscreenvenster van de Kalenji hardlooparmband. Met de elastische band, met klittenband, is hij makkelijk verstelbaar. Zo kan je de hardlooparmband om je bovenarm of om je pols dragen.

5.
RATING
4/5
PRIJS*
€ 22,50

Nike Lean Arm Band hardloop Telefoonhouder

De Nike Lean Arm Band telefoonhouder mag zeker niet ontbreken in het lijstje van de top 6 beste sportarmbanden. Zelf heb ik jarenlang deze sportarmband gebruikt. Het grote voordeel van de Nike Lean Arm Band telefoonhouder is echt het scherm. Je telefoon is veel makkelijker te bedienen dan bij de overige sportarmbanden.

6.
RATING
3.5/5
PRIJS*
€ 14,95

No Limit Lifestyle Hardloop Telefoonhouder

De NO LIMIT Lifestyle hardlooparmband heeft alles wat je mag verwachten van een goede sportarmband. Je kan veilig je waardevolle spullen, zoals je telefoon, sleutel en pasjes kwijt en ze blijven nog droog ook. Door het materiaal is deze hardlooparmband spatwaterdicht. Ideaal om mee te gaan sporten, joggen en hardlopen!

Dit is mijn conclusie van de top 6 beste sportarmbanden voor hardlopers

Mijn voorkeur gaat nog altijd uit naar de Nike Lean Arm Band telefoonhouder. Naast dat deze comfortabel zit kan je ook tijdens het hardlopen je telefoon goed bedienen. Gebruik je telefoon weleens tijdens het hardlopen, zoals een nummer skippen in Spotify of Strava aanzetten net voor de start van een hardloopwedstrijd? Dan is deze sportarmband zeker wat voor jou. De Nike sportarmband is echter wel de duurste in de top 6 beste sportarmbanden voor hardlopers lijstje.

Wil je een degelijke sportarmband met alles wat je mag verwachten van een goede sportarmband, dan is de Athletix® – Universele Hardloop Armband een aanrader. Voor een redelijke prijs kan je veilig en spatwaterdicht je waardevolle spullen opbergen.

De top 6 beste sportarmbanden voor hardlopers op een rijtje

  1. Athletix® – Universele Hardloop Armband
  2. R2B Hardloop telefoonhouder
  3. MMOBIEL Sport / Hardloop Armband
  4. Kalenji hardloop armband van Decathlon
  5. Nike Lean Arm Band Telefoonhouder
  6. No Limit Lifestyle Hardloop Telefoonhouder

Welke sportarmband gebruik jij tijdens het hardlopen?

* Dit artikel maakt gebruikt van affiliate links. Wanneer je via mijn site een product koopt, verdien ik waarschijnlijk een commissie. Je betaalt niet meer, dan wanneer je via de verkoper het product zou verkopen. De prijzen kunnen daarnaast afwijken. Ik streef er naar om de prijzen actueel te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *