Reviews

Review – Eerder herstelt dankzij de Stox recovery socks

Review van de Stox recovery socks

Het spreekwoord gaat: een ezel stoot zich geen twee keer aan dezelfde steen. Nou ik wel dus. In mijn voorbereiding richting de marathon van Rotterdam heb ik shin splints opgelopen. Door teveel in een te korte tijd te willen. Nu doe ik er alles aan om toch aan de start te kunnen staan van de marathon van Rotterdam. Daarbij gebruik ik de Stox recovery socks. Hopelijk ben ik door het dragen van deze compressiekousen sneller van mijn scheenbeenblessure af.

Stox recovery socks zorgen voor een sneller herstel

De reden waarom ik de Stox recovery socks heb uitgeprobeerd is dat het de herstelperiode versnelt van een scheenbeen-, kuit– en achillespeesklachten. Door de druk van de compressiekousen wordt de bloed toevoer verbetert in je benen. Waardoor de afvoer van bloed, vocht en afvalstoffen efficiënter verloopt. Dit zorgt voor een sneller herstel van vervelende blessures en klachten in je benen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik eerder pijnvrij ben door het dragen van deze sokken. Daarnaast helpt het ook om de zwelling tegen te gaan. De plek waar de zwelling zit voelt daarom ook minder pijnlijk.

De Stox recovery socks helpen niet alleen tegen hardloopblessures

Door de verbeterde bloedsomloop in je benen ben je niet alleen sneller van je hardloopblessures af, maar het helpt ook tegen spierpijn. Door de compressiekousen te dragen na een hardlooptraining herstellen je spieren sneller. Doordat de afvalstoffen sneller uit je benen zijn helpt het ook nog eens tegen spierverkramping. Heb je vaak last van kramp na het hardlopen? Dan zijn de Stox recovery socks zeker een aanrader.

In deze video leg ik uit of je kan gaan hardlopen met spierpijn

Wil je herstel bevorderen? Draag dan compressiekousen

De compressiesokken zijn geen wondermiddel, waarmee je direct van al je klachten af bent. Ze dragen wel bij aan een sneller herstelproces. Ik kan met alle zekerheid zeggen, dat ik eerder van mijn shin splints af ben, dan zonder de sokken. Naast het dragen van deze compressiekousen, koel ik de zwelling met een ice-pack en doe ik mijn rek- en strekoefeningen. Al deze zaken helpen mee aan een sneller herstel. Wil je ook sneller herstellen voor een volgende hardlooptraining? Dan helpt het ook om Stox recovery socks te dragen!

Wat doe jij om sneller te kunnen herstellen na een hardlooptraining?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *