Maandverslag

Oktober 2018 – Mijn tweede trailrun uitgelopen

Ik bij de start van de Devil's Trail met hardloop zonnebril

De maand oktober zit er weer bijna op. Na mijn allereerste ervaring met trailrunning heb ik mij gelijk inschreven voor mijn tweede trailrun. Op 7 oktober 2018 heb ik de Devil’s Trail – Utrechtse Heuvelrug gelopen.

Blog nieuws

In oktober 2018 ben ik begonnen met drie blogs per week te publiceren in plaats van twee. Dit bevalt prima en zal ik voortaan ook blijven doen. Uiteindelijk wil ik per dag een specifiek onderwerp aansnijden. Hier zal ik de aankomende maand hard aan werken.

De volgende blogs zijn deze maand gepubliceerd:

Helaas heeft de eerste content week ‘hardlopen in de herfst’ nog op zich laten wachten. Dit komt vooral omdat ik nog niet de juiste foto’s heb kunnen schieten, aangezien het nog geen herfst weer is geweest. Het lijkt er nu wel meer van te komen, dus hoop ik gauw de eerste content week te kunnen starten!

Hardlopen

In oktober ben ik niet veel aan hardlopen toe gekomen. Door de trips naar Barcelona en Wenen ben ik niet in een juist hardloopritme gekomen. Waardoor ik helaas niet aan mijn tempo heb kunnen werken. Ik heb wel deze maand de Devil’s Trail – Utrechtse Heuvelrug van 26 km gelopen. Met een tijd waar ik zelf over verbaasd was, namelijk 2 uur en 48 minuten.

Fietsen

Ook het aantal gewenste kilometers op de fiets heb ik niet gehaald door de verschillende uitstapjes. Toch heb ik een kleine 480 kilometer afgelegd. Ik merk wel dat het in de ochtenden flink koud wordt en dat ik zeker naar beter beschermde kleding moet gaan zoeken. Aangezien de dagen korter worden, fiets ik grotendeels in het donker.

Wat heeft de maand oktober jou gebracht en wat zijn jouw doelen voor november? Laat het weten in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *