Reviews

Review – Het Tunturi gewichtsvest is ideaal voor het hardlopen

Review van de Tunturi gewichtsvest

Wil je een hardlooptraining zwaarder maken en je lichaam een extra prikkel geven? Ga dan hardlopen met een gewichtsvest. Niet elk verzwaringsvest is hetzelfde en kan gebruikt worden tijdens een hardlooptraining. In deze review lees je waarom het Tunturi gewichtsvest ideaal is om te gebruiken bij het hardlopen.

Productfoto van de Tunturi gewichtsvest
RATING
5/5
PRIJS*
€ 40,17

Tunturi gewichtsvest

Waarom kan je niet iedere verzwaringsvest gebruikten bij het hardlopen?

De gewichtsvesten komen uit de CrossFit- en fitnesswereld. De meeste verzwaringsvesten zijn daarom ontworpen voor die sporten. Als je met zo'n soort gewichtsvest gaat hardlopen kom je helemaal beurs thuis en je verziekt je loophouding. Als je een gewichtsvest gebruikt voor het hardlopen wil je dat het gewicht dicht tegen je lichaam vastzit en goed verdeeld is over het vest. Zodat je niet teveel naar voren of naar achteren hangt met rennen. Het vest moet ook goed aansluiten om vervelende schuurplekken te voorkomen. Zo zijn er dus wel een aantal punten waar je op moet letten als je een gewichtsvest voor het hardlopen wilt kopen.

Het Tunturi gewichtsvest voldoet aan alle hardloopeisen

Een van de gewichtsvesten die aan alle punten voldoet om mee te kunnen hardlopen is van Tunturi. Dit gewichtsvest is speciaal ontworpen voor het hardlopen door de volgende punten:

  • Het gewicht zit dicht tegen het lichaam aan en is goed verdeeld
  • Het vest sluit goed aan je bovenlichaam
  • Het gewichtsvest moet je kunnen wassen
  • Transpiratievocht goed kunnen afvoeren

Door de bovenstaande punten maakt het Tunturi gewichtsvest tot een ideaal hulpmiddel om je hardlooptrainingen een extra impuls te geven.

Voor het eerst met een gewichtsvest hardlopen? Gebruik die van Tunturi!

Een ander groot voordeel van het verzwaringsvest van Tunturi is het gewicht. Dit vest heeft een gewicht van 5 kilogram. Dat klinkt niet veel, maar met 5 kilogram neemt de belasting en spanning op je benen flink toe. Net zoals je begon met hardlopen en langzaam moest opbouwen, is dit ook het geval met hardlopen met extra gewicht. Met 5 extra kilo op je schouders is dit een prima gewicht om je lichaam te laten wennen. Wil je dus beginnen met hardlopen met extra gewicht, dan is de Tunturi gewichtsvest zeker een aanrader!

Heb jij weleens hardgelopen om een gewichtsvest?

Productfoto van de Tunturi gewichtsvest
RATING
5/5
PRIJS*
€ 40,17

Tunturi gewichtsvest

* Dit artikel maakt gebruikt van affiliate links. Wanneer je via mijn site een product koopt, verdien ik waarschijnlijk een commissie. Je betaalt niet meer, dan wanneer je via de verkoper het product zou verkopen. De prijzen kunnen daarnaast afwijken. Ik streef er naar om de prijzen actueel te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *