Hardloopreviews

Het aanschaffen van nieuwe hardloopspullen is altijd leuk, behalve als jij nou net die ene miskoop heb. Voor alle hardloopgadgets, -kleding en -voeding schrijf ik een (niet gesponsorde) eerlijke review.

Meer reviews

Hardloopkleding

Ben je opzoek naar hardloopkleding? Lees hier alle reviews over hardloopkleding, jassen en rugzakken.

Review-video's van hardloopschoenen

Tegenwoordig maak ik van al mijn hardloopspullen ook een review-video. Heb je dus geen zin om het hele artikel te lezen? Geen probleem, je kan dus ook tegenwoordig de review-video bekijken. Meer van dit soort video's vind je op mijn YouTube kanaal.

Review van de Nike Pegasus 32

Sinds ik begonnen ben met hardlopen, nu al een paar jaar geleden, loop ik op Nike hardloopschoenen. Vooral het model Nike Pegasus spreekt me enorm aan en ook de nieuwste schoenen die ik heb gekocht, zijn weer van deze lijn. Het is me ooit aangeraden in de Nike Store en ik heb het nooit meer losgelaten. Momenteel ren ik op de Nike Pegasus 32 en in deze review laat ik je weten of ze de belofte waarmaken.

Review van de ASICS gel FujiTrabuco 7

Sinds kort ben ik de eigenaar van mijn tweede paar trailrunning schoenen. Naast de Brooks Cascadia 12 ben ik nu ook in het bezit van de ASICS Fujitrabuco 7. Het is de allereerste keer dat ik ASICS aan mijn voeten heb en ik moet eerlijk zeggen dat ik dit resultaat niet zag aankomen.

Review van de Brooks Cascadia 12

Eindelijk ben ik ook eigenaar van een paar trailrunning schoenen. Het zijn de Brooks Cascadia 12 geworden. Aangezien ik meer op de trails wil lopen, kon ik niet meer zonder een paar. In aanloop naar de Petzl Night Trail vond ik het tijd om deze investering te doen. Een rib uit mijn lijf, was het die waard?

Hardloopgadgets

Ben je benieuwd welke hardloopgadgets het beste bij jou past. Lees dan de reviews over hardloopoordopjes, -horloges en overige hardloopgadgets.