Trailrunnen

Wat geef je een trailrunner cadeau? Met deze tips sla je de plank niet mis!

leuke cadeau voor trailrunner

De feestdagen staan weer voor de deur. Het is weer de tijd dat de cadeautjes over een weer worden gegeven. Moet jij een cadeau verzinnen voor een fanatieke trailrunner? Hieronder vind je 6 leuke cadeaus die je kan geven aan een trailrunner.  Zo weet je zeker dat je diegene iets geeft waar hij zeker blij van gaat worden!

1. Een buff is altijd leuk om aan een trailrunner cadeau te geven

Ben je op zoek naar een cadeau die altijd in de smaak valt? Dan zit je met een Buff zeker goed. Een Buff is een kokervormige multifunctioneel stukje stof. Deze kan gebruikt worden tijdens de warme zomerdagen of zodra het gaat vriezen. Het hele jaar door kan jouw cadeau gebruikt worden. Je kan hem namelijk als muts, hoofdband of zweetband gebruiken. Persoonlijk heb ik er meerdere in mijn kast liggen, zodat er altijd 1 gewassen is om te gebruiken. Zelfs als diegene al een Buff heeft, dan kan je nog altijd één cadeau geven!

Product Buff
RATING
5/5
PRIJS*
€ 22,95

De Buff Thermonet Incandescent Multi

2. geef opbergruimte voor persoonlijke spullen cadeau

Trailrunnen staat bekend om de lange afstanden door de natuur, waarbij je grotendeels van de tijd op jezelf bent aangewezen. Daarom nemen de meeste trailrunners menig persoonlijke spullen mee. Denk bijvoorbeeld aan pasjes, mobiele telefoon, sleutels en zelfs eten en drinken. Al deze spullen moeten wel ergens opgeborgen worden. Hier kom jij met je cadeau om de hoek kijken:

3. Geef een inschrijving cadeau aan een trailrunner

Als ergens een trailrunners hart sneller van gaat kloppen, dan is het wel hardlopen door de natuur. Geef daarom een inschrijving aan een trailrunevenement cadeau. Dankzij jouw cadeau kan diegene een trailrunavontuur beleven! Voordat je iemand inschrijft is het wel verstandig om eerst te achterhalen welke afstand die persoon het liefst loopt.

4. Een hoofdlamp mag niet ontbreken

Ben je om zoek naar een gadget voor een trailrunner? Dan mag een hoofdlamp zeker niet ontbreken. Een hoofdlamp is een leuk cadeau om te geven aan een trailrunner. De doorgewinterde trailrunner loopt ook weleens in het donker over de onverharde paden. Is dat het geval voor diegene waar je een cadeau voor zoekt? Dan sla je zeker niet de plank mis met een hoofdlamp. Hoofdlampen zijn er in verschillende prijsklasse te bestellen. Benieuwd naar de beste hoofdlampen?

5. Het boek 'In de ban van de Barkley'

De meeste trailrunners houden van een goed verhaal. Het boek ‘In de ban van de Barkley‘ gaat over de ervaringen van Michiel Panhuysen over de zwaarste trailrun ter wereld; The Barkley Marathon. Zoek jij een cadeau voor iemand die fanatiek trailrunner is, dan valt dit boek zeker in de smaak! Heb je zelf nog niet dit boek gelezen? Dan is het zeker waar om hem zelf ook op je verlanglijstje te zetten.

Het beste boek over trailrunning is In de ban van de Barkley
RATING
5/5
PRIJS*
€ 20,99

In de ban van de Barkley

6. Stijlvol trailrunnen met een hardlooppet

Of het nou zomer of winter is een hardlooppet mag niet ontbreken bij trailrunnen. Wanneer de zon laag staat en je loopt door de bossen, dan kan een zonnebril weleens vervelend zijn. Een hardlooppet weert de zon, maar je hebt nog wel steeds goed zicht op de ondergrond. Je hebt allerlei verschillende soorten hardlooppetten, van sportieve modellen tot aan trucker caps. Er zit zeker wel iets tussen om cadeau te geven! Bekijk de beste hardlooppetten van de het moment.

Met deze 6 trailruncadeaus sla je niet de plank mis

Met deze 6 cadeautips voor trailrunners zit er zeker wel iets bij waarmee je diegene blij maakt. Heb je helaas toch niet het cadeau kunnen vinden wat je zoekt, of ben je op zoek naar een cadeau voor een hardloper of voor de fanatieke thuissporter? Bekijk dan de de cadeautips voor hardlopers of thuissporters.

Hieronder vind je nog de 6 cadeaus die jij kan geven aan een trailrunner:

  1. Buff
  2. Opbergruimte
  3. Inschrijfbewijs voor een trailrunevenement
  4. Hoofdlamp
  5. Boek: In de ban van de Barkley
  6. Hardlooppet

Wat vind jij als trailrunner leuk om te krijgen voor kerst of sinterklaas?

* Dit artikel maakt gebruikt van affiliate links. Wanneer je via mijn site een product koopt, verdien ik waarschijnlijk een commissie. Je betaalt niet meer, dan wanneer je via de verkoper het product zou verkopen. De prijzen kunnen daarnaast afwijken. Ik streef er naar om de prijzen actueel te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *