Fitness

Fitnesscadeau – De leukste cadeaus voor fitnessfanaten!

Fitnesscadeau - De leukste fitness cadeaus voor de fanatieke fitnessfanaten!

Ben je op zoek naar een cadeau voor een fitnessfanaat? Hieronder vind je de leukste cadeautips voor de fanatieke sporters onder ons. Of diegene nou thuis fitnesst, of veel in de sportschool te vinden is, er zit zeker wel een leuk cadeau bij om te geven!

1. Een fitnessmat is een leuk fitnesscadeau

Wanneer iemand veel thuis sport dan mag een fitnessmat zeker niet ontbreken. Veel fitnessoefeningen worden thuis op de grond gedaan. Met een fitnessmat wordt een workout comfortabeler en is dus onmisbaar voor iedere thuissporter. Met een fitnessmat weet je zeker dat je cadeau in de smaak valt bij de fanatieke thuissporter! 

welke fitnessmat kopen waar op letten?
RATING
5/5
PRIJS*
€ 15,95

Fitnessmat

2. Voedingssupplementen

De meeste fanatieke sporters zijn, uiteraard naast sport, ook druk bezig met de juiste voeding. Wil je snel vooruitgang boeken dan zijn voedingssupplementen onmisbaar. Eiwitten, creatine, aminozuren, koolhydraten, vitamines en mineralen zijn bijvoorbeeld supplementen die gebruikt worden door de fanatieke sporter. Je kan dus zelf een pakket samenstellen en deze cadeau geven. Je weet dan zeker dat je fitnesscadeau goed in de smaak valt!

3. Verstelbare dumbbells cadeau geven aan de fanatieke thuissporter

Is iemand net begonnen met het opbouwen van zijn eigen krachthonk? Dan zijn verstelbare dumbbells leuk om te geven. Dumbbells kunnen op allerlei manieren worden ingezet en omdat ze verstelbaar zijn kan je zelf het gewicht aanpassen. Een ideaal fitnesscadeau voor een beginnende en gevorderde sporter.

4. Een fitnessbal

Ben je op zoek naar een fitnesscadeau voor iemand die net begonnen is met thuissporten? Dan is een fitnessbal zeker een leuk cadeau om te geven! Met een fitnessbal kan je namelijk veel variaties in je thuisoefeningen stoppen, waardoor andere fitnessartikelen overbodig worden.

Wees maar niet bang dat je de hele bal hoeft in te pakken en dat je meer geld kwijt bent aan inpakpapier. Wanneer je een fitnessbal koopt is deze uiteraard nog leeg. Met de bijgeleverde pomp kan degene wie je het cadeau geeft hem opblazen.

Oefeningen met een fitnessbal of stabiliteitsbal
RATING
4/5
PRIJS*
€ 11,99

Fitnessbal

5. Een blender

Misschien niet een voor de hand liggende cadeau voor fanatieke fitnessers, maar een blender is wel leuk om te geven. Zoals ik al eerder zei; dat fanatieke sporters ook druk met voeding bezig zijn. Shakes wordt veel gedronken voor een na een workout. Om deze shakes te maken is uiteraard wel een blender nodig!

6. De weerstandsbandenset is een leuk cadeau voor sportievelingen

Ben je op zoek naar een kleinigheidje? Dan is een weerstandsbandenset een leuk fitnesscadeau om te geven. Met de weerstandsbanden kan je namelijk meer variëren met je thuisoefeningen. Het is daarom een leuk cadeau om de fanatieke thuissporter mee uit te dagen.

7. Fitnesskleding

Thuissporten in je normale kloffie gaat natuurlijk, maar als je het goed wilt aanpakken dan kan fitnesskleding zeker niet ontbreken. Naast dat het natuurlijk heel professioneel eruit ziet is thuissporten in fitnesskleding geen overbodige luxe. De kleding is namelijk ook functioneel, waardoor het thuissporten aangenamer wordt. Wanneer je dus fitnesskleding cadeau geeft weet je dat het goed gebruikt wordt!

8. Eiwitrepen vallen altijd in de smaak

Ben je op zoek naar een lekker cadeau? Dan heb je met eiwitrepen zeker het geschikte cadeau gevonden. Iedereen kan na het fitnessen wel wat extra eiwitten gebruiken. Een eiwitreep bevat precies voldoende eiwitten om het herstel na het sporten te versnellen.

4/5

Body & Fit - de Perfection bar - 12 stuk

Perfection bar van Body & Fit shop

In deze crunchy bar zit 20 gram eiwit per reep. Dat zijn precies voldoende eiwitten die je nodig hebt na een workout. Met deze reep herstel je dus sneller!

Lees de productreview

€ 17,50
5/5

Barebells protein bar white chocolate almond

Barebells Protein Bar White Chocholate Almond

De structuur van deze bar is echt het beste van allemaal. Door de stukjes amandel heb je al gauw het idee dat je een  snoepreep naar binnen werkt

Lees de productreview

€ 2,20
4.5/5

Fulfil - Vitamin & Protein bar - 15 stuks

Fulfil repen review - beste eiwitrepen

Naast de eiwitten zijn er ook verschillende vitamines toegevoegd. De extra vitamines zorgen voor een betere spierherstel.

Lees de productreview

€ 29,90

9. Tijdschrift over fitness

Heeft de fanatieke thuissporter al zijn hele thuisgym ingericht? Dan kan je altijd nog een tijdschrift over fitness geven. Wat veel fanatieke sporters gemeen hebben, is dat ze alles uit de sport willen halen. Informatie in bladen zoals Men's Health, Women's Health en Happy in Shape helpt daarbij en motiveert nog om een extra rondje te gaan sporten!

10. Fitnessartikelen om thuis te fitnessen

Naast de bovengenoemde fitnessartikelen zijn er natuurlijk nog veel meer cadeau's om te geven aan iemand die veel fitnesst. Andere leuke fitnesscadeau's zijn bijvoorbeeld: kettlebells, trainingsbank, dip bar of een optrekstang.

5/5

Kettlebells

kettlebell workout thuis - welke gewichten heb je nodig?

Met een kettlebell kan jij effectief je lichaam trainen. Daarom mogen deze gewichten zeker thuis niet ontbreken.

Lees meer over dit artikel

3.5/5

Push-up Bars

Push-up bars, ook wel opdruksteun genoemd

Je kan aardig variëren met deze  handige trainingsvriendjes waardoor jouw opdrukoefeningen aangenamer worden.

Lees meer over dit artikel

4.5/5

optrekstang

Optrekstang voor thuis kopen voor je pull up oefening

Met een optrekstang kan je efficiënt je bovenlichaam trainen. Door de verschillende stangen zit er ook zeker een voor jou bij.

Lees meer over dit artikel

Met deze 10 fitnesscadeaus zit er zeker iets voor je tussen

Of je nu een duur of goedkoop fitnesscadeau zoekt? In deze lijst vind je voldoende inspiratie om een leuk cadeau te geven. Ben je op zoek naar een cadeau voor een fanatieke hardloper? Dan vind je hier nog meer inspiratie specifiek voor hardloopcadeaus.

Hieronder vind je nog de 10 cadeau's die jij kan geven aan een fanatieke sporter:

  1. Een fitnessmat
  2. Voedingssupplementen
  3. Verstelbare dumbbels
  4. Een fitnessbal
  5. Een blender
  6. Weerstandsbandenset
  7. Fitnesskleding
  8. Eiwitrepen
  9. Tijdschrift over fitness
  10. Fitnessartikelen om thuis te fitnessen

Wat vind jij als fanatieke sporter leuk om te krijgen? Laat het weten in de reacties hieronder!

* Dit artikel maakt gebruikt van affiliate links. Wanneer je via mijn site een product koopt, verdien ik waarschijnlijk een commissie. Je betaalt niet meer, dan wanneer je via de verkoper het product zou verkopen. De prijzen kunnen daarnaast afwijken. Ik streef er naar om de prijzen actueel te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *