Hardlopen

Wat geef je voor kerst: 10 x cadeau voor hardlopers

Wat is een leuk cadeau voor hardlopers om te geven en te krijgen

Moet je kerstcadeaus kopen maar is de inspiratie ver te zoeken? Als jouw cadeau-target een fervent hardloper is, weet ik wel een paar leuke dingen voor onder de boom. Ik geef je een aantal tips waarmee je de hardloopcadeau-plank zeker niet misslaat. Hieronder vind je top 10 van cadeau voor hardlopers

BibBits

Met BibBits bevestig je snel en makkelijker je startnummer op je shirt. Omdat de BibBits werken met magneten heb je ook geen last van gaten in je shirt. Daarnaast loop je ook niet het risico dat je de veiligheidspeld dwars door je huid heen prikt.

Flipbelt

Met de Flipbelt kan je eenvoudig je telefoon, mp3-spelers, sleutels en gelletjes opbergen. Het materiaal is licht en comfortabel en de stof zorgt ervoor dat het zweet op de juiste manier wordt afgevoerd. De Flipbelt is voor iedere hardloper een aanwinst.

Reflectie armband

Tijdens de herfst en winter ontkom je er niet aan om in het donker hard te lopen. Om dit veilig buiten te kunnen doen, is het belangrijk om een reflectie armband te dragen met led-verlichting. Zo ben je in het donker ook goed zichtbaar.

Hardloopkleding

Persoonlijk ben ik altijd blij met hardloopkleding. Als je vaak rent, was je veel en tref je nog weleens een lege kast aan. Daarom is het nooit een overbodige luxe om extra hardloopshirt of -broek te hebben. Vraag na waar diegene het lekkerst inloopt en koop iets wat daar op lijkt

Een buff

Sinds dit jaar ben ik helemaal fan van een Buff, vooral nu het wat kouder wordt. Met dit multifunctionele stuk stof, wat uit hoogwaardig materiaal bestaat, kan je van alles. Je kan hem namelijk als sjaal, muts of zelfs als zweetband gebruiken

Volg mij op Facebook

De beste manier om op de hoogte te blijven.

Hardloopoortjes

De meeste mensen luisteren graag muziek tijdens het hardlopen, maar veel oordopjes zijn niet gemaakt om mee te gaan hardlopen. Een paar goede hardloopoortjes is altijd fijn om te krijgen.

Het Hardlopers Kookboek

Review van het hardlopers kookboek deel 1 - leuk cadeau voor hardlopers

Voeding is een heel belangrijk onderdeel wanneer je goede prestaties wilt neerzetten. Met het Hardlopers Kookboek zijn recepten speciaal ingedeeld voor voor, tijdens en na het hardlopen. Zo weet je altijd wat je het beste kan eten

Gelletjes en proteïne als hardloopcadeaus voor kerst

Je kan nooit genoeg van deze twee hebben. Gelletjes kan je altijd gebruiken tijdens het hardlopen, en na het hardlopen heb je de extra eiwitten nodig om weer te herstellen. Zo’n cadeau is altijd goed voor een hardloper.

Tijdschrift over hardlopen

Ben je op zoek naar een klein cadeautje, onder de 10 euro, dan is een tijdschrift altijd leuk om te geven. De ‘Losse Veter’ is een magazine speciaal over hardlopen en staat vol tips! Daarom is dit een leuk cadeau voor hardlopers om te geven.

Het beste cadeau voor hardlopers: Inschrijfbewijs voor een hardloopwedstrijd

Ik vind het persoonlijk altijd leuk om een inschrijfbewijs te krijgen. Normaal zoek jezelf altijd uit welke run je gaat lopen. Daarom is het een extra verrassing om een inschrijfbewijs te krijgen van een evenement, waar je zelf niet zo snel zouvoor inschrijven.

Wat vind jij als hardloper leuk om te krijgen? Of welke hardloopcadeaus voor kerst ga jij geven? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *