Hardlopen

Hardloopcadeau – Wat zijn leuke dingen om een hardloper cadeau te geven

Hardloop cadeau - Wat geef je een hardloper?

Moet je kerstcadeaus kopen maar is de inspiratie ver te zoeken, of een vriend of familielid heeft zijn eerste marathon gelopen of een andere geweldig hardloopprestatie neergezet. Als felicitatie vind je het leuk om diegene een hardloopcadeau na een wedstrijd te geven, maar wat geef je hardlopers voor cadeau? De meeste hardlopers hebben alles al wat bij de sport komt kijken. Met welke kleinigheidjes laat je de hart van een hardloper nog sneller kloppen? Hieronder vind je een top 17 van cadeau's voor hardlopers

1. Een buff is een leuk hardloopcadeau

Sinds dit jaar ben ik helemaal fan van een Buff, vooral nu het wat kouder wordt. Met dit multifunctionele stuk stof, wat uit hoogwaardig materiaal bestaat, kan je van alles. Je kan hem namelijk als sjaal, muts of zelfs als zweetband gebruiken

Product Buff
RATING
5/5
PRIJS*
€ 22,95

De Buff Thermonet Incandescent Multi

2. BibBits

Met BibBits bevestig je snel en makkelijker je startnummer op je shirt. Omdat de BibBits werken met magneten heb je ook geen last van gaten in je shirt. Daarnaast loop je ook niet het risico dat je de veiligheidspeld dwars door je huid heen prikt.

3. Flipbelt

Met de Flipbelt kan je eenvoudig je telefoon, mp3-spelers, sleutels en gelletjes opbergen. Het materiaal is licht en comfortabel en de stof zorgt ervoor dat het zweet op de juiste manier wordt afgevoerd. De Flipbelt is voor iedere hardloper een aanwinst. Flipbelt is niet de enige hardloopriem. Bekijk de beste top 5 running belts om het juiste hardloopcadeau te vinden!

4. Het Hardlopers Kookboek: deel 1

Voeding is een heel belangrijk onderdeel wanneer je goede prestaties wilt neerzetten. Met het Hardlopers Kookboek zijn recepten speciaal ingedeeld voor voor, tijdens en na het hardlopen. Zo weet je altijd wat je het beste kan eten.

Review van het hardlopers kookboek deel 1
RATING
4/5
PRIJS*
€ 24,99

Het hardlopers-kookboek deel 1

5. Reflectie armband

Tijdens de herfst en winter ontkom je er niet aan om in het donker hard te lopen. Om dit veilig buiten te kunnen doen, is het belangrijk om een reflectie armband te dragen met led-verlichting. Zo ben je in het donker ook goed zichtbaar.

6. Hardloopkleding

Persoonlijk ben ik altijd blij met hardloopkleding. Als je vaak rent, was je veel en tref je nog weleens een lege kast aan. Daarom is het nooit een overbodige luxe om extra hardloopshirt of -broek te hebben. Vraag na waar diegene het lekkerst inloopt en koop iets wat daar op lijkt

7. Gelletjes en proteïne als cadeau geven aan een hardloper

Je kan nooit genoeg van deze twee hebben. Gelletjes kan je altijd gebruiken tijdens het hardlopen, en na het hardlopen heb je de extra eiwitten nodig om weer te herstellen. Zo'n cadeau is altijd goed voor een hardloper.

4/5

Vifit Sport Energy Gel - 10 stuks

energie gels test met de beste energiegel van Vifit sport

Deze gel bevat 30 gram koolhydraten die gemakkelijk zijn op te nemen, ook bevat deze energiegel ook nog eens 100 mg sodium.

Lees de productreview

€ 17,95
5/5

Body & Fit - Rocket Fuel hardloop gel - 12 stuks

Body & Fit rocket fuel energiegel

De Rocket Fuel energiegel bevat per dosering 24 koolhydraten. Ook zijn er extra palatinose, cafeïne en vitamine B12 toegevoegd.

Lees de productreview

€ 13,90
4.5/5

Fulfil - Vitamin & Protein bar - 15 stuks

Fulfil repen review - beste eiwitrepen

Naast de eiwitten zijn er ook verschillende vitamines toegevoegd. De extra vitamines zorgen voor een betere spierherstel.

Lees de productreview

€ 29,90

8. Tijdschrift over hardlopen

Ben je op zoek naar een klein cadeautje, onder de 10 euro, dan is een tijdschrift altijd leuk om te geven. De ‘Losse Veter' of ‘Runners World' is een magazine speciaal over hardlopen en staat vol tips! Daarom is dit een leuk cadeau voor hardlopers om te geven.

9. Het beste cadeau voor hardlopers: Inschrijfbewijs voor een hardloopwedstrijd

Ben je op zoek naar een klein cadeautje, onder de 10 euro, dan is een tijdschrift altijd leuk om te geven. De ‘Losse Veter' is een magazine speciaal over aIk vind het persoonlijk altijd leuk om een inschrijfbewijs te krijgen. Normaal zoek jezelf altijd uit welke run je gaat lopen. Daarom is het een extra verrassing om een inschrijfbewijs te krijgen van een evenement, waar je zelf niet zo snel zouvoor inschrijven.hardlopen en staat vol tips! Daarom is dit een leuk cadeau voor hardlopers om te geven.

10. Compressiesokken is een leuk cadeau na een hardloopwedstrijd

Hardloopsokken kan een hardloper nooit genoeg hebben. Een leuke variant om te geven zijn compressiesokken. Ik had nog nooit met compressiesokken gelopen tot ik kreeg. Nu ik langere afstanden loop, zweer ik bij deze sokken en ga ik niet rennen zonder.

Product Compressport Full Socks v2.1
RATING
5/5
PRIJS*
€ 39,95

Compressport full socks run

11. Favoriet biertje of hersteldrankje cadeau geven na een hardloopwedstrijd

Iemand die net een hardloopprestatie heeft neergezet, heeft dorst. Een biertje helpt niet echt tegen de dorst, maar is wel heel lekker als hij verdiend is. Een betere optie kan ook een alcoholvrij biertje of hersteldrankje zijn! Daarmee wordt gelijk de dorst gelest en calorieën aangevuld.

12. Hardloopsokken zijn leuk om cadeau te geven aan een hardloper

Toen ik nog een kind was een kleding als cadeau kreeg was dat altijd een een flinke teleurstelling. Tegenwoordig word ik zeker blij als ik hardloopkleding uitpakt. Hardloopsokken is een artikel dat altijd gebruikt wordt door hardlopers en daarom zeker leuk om te geven. Met deze allround hardloopsokken van Falke weet je zeker dat je een super nuttig hardloopcadeau geeft!

13. Goodr hardloopzonnebril is een stijlvol hardloopcadeau

Mijn favoriete hardloopgadget is toch echt de goodr hardloopzonnebril. Deze hardloopzonnebril is een MUST HAVE voor iedere hardloper. De zonnebril beschermt de ogen tegen UV-A en UV-B straling en glijdt niet van je neus. Daarnaast hebben ze allemaal verschillende kleuren en modellen, zodat er zeker wel een tussen zit die jij als hardloopcadeau kan geven. Daarnaast zijn ze ook niet heel erg prijzig, voor rond de 35 euro heb jij een geweldig hardloopcadeau.

14. Hardloopoortjes

De meeste mensen luisteren graag muziek tijdens het hardlopen, maar veel oordopjes zijn niet gemaakt om mee te gaan hardlopen. Een paar goede hardloopoortjes is altijd fijn om te krijgen. Wil je zeker de blits maken met een mooi hardloopcadeau? Dan raad ik zeker de draadloze oordopjes van Rolfstone aan!

15. Born to run is een leuk hardloopcadeau om te geven

Wil je een meeslepend boek over ultrarunning, trailrunnen of barefoot hardlopen cadeau geven dan is zeker Born to Run een aanrader. Het boek leest lekker weg en je leert verschillende bijzondere karakters kennen.

Born to Run cover
RATING
5/5
PRIJS*
€ 16,99

Born to Run

16. Inschrijving voor een virtuele loop

Een leuk cadeau om te geven aan hardloper is een inschrijving van een hardloopwedstrijd. Helaas in deze tijden van Corona worden er bijna geen hardloopwedstrijden georganiseerd. Niet getreurd! Je kan ook een inschrijving geven voor een virtuele hardloopwedstrijd. Bijvoorbeeld bij The Conqueror kan jij het hele jaar door medailles scoren met een geweldig leuke virtual runs.Dit cadeau staat ook op mijn wensenlijstje voor kerst!

17. Hardloopverlichting helpt iedere hardloper

Een leuk en ideaal kerst- of sinterklaascadeau is hardloopverlichting. Grote kans dat het hardloopcadeau direct wordt gebruikt. Dit tijd van het jaar ontkomen de meeste hardlopers er niet aan om in het donker te gaan hardlopen. Hardloopverlichting is onmisbaar om veilig een rondje te gaan rennen in de avonduurtjes. Bekijk daarom eens de lijstjes van verschillende hardloopverlichting:

Met deze 17 hardloopcadeaus zit er zeker iets voor je tussen

Waarschijnlijk met deze 16 verschillende cadeautips, van goedkoop naar iets duurder, zit er een product bij wat jij een hardloper cadeau kan geven. Zit hier toch niet het cadeau bij wat je wilt geven? Hier vind je nog meer inspiratie voor de cadeautips voor fanatieke thuissporters.

Hieronder vind je nog de 17 cadeaus die jij kan geven aan fervent loper:

 1. Buff
 2. BibBits
 3. Flipbelt
 4. Het hardlopers kookboek: Deel 1
 5. Reflectie armband
 6. Hardloopkleding
 7. Energiegels of proteïne bars
 8. Tijdschrift over hardlopen
 9. Inschrijfbewijs voor een hardloopwedstrijd
 10. Compressiesokken
 11. Biertje of hersteldrankje
 12. Hardloopsokken
 13. Goodr hardloopzonnebril
 14. Hardloopoortjes
 15. Born to Run boek
 16. Inschrijving voor een virtuele loop
 17. Hardloopverlichting

Wat vind jij als hardloper leuk om te krijgen na een hardloopwedstrijd of als een cadeau onder de boom tijdens kerst.

* Dit artikel maakt gebruikt van affiliate links. Wanneer je via mijn site een product koopt, verdien ik waarschijnlijk een commissie. Je betaalt niet meer, dan wanneer je via de verkoper het product zou verkopen. De prijzen kunnen daarnaast afwijken. Ik streef er naar om de prijzen actueel te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *