Maandverslag

November 2018 – Alle sportieve doelen van dit jaar behaald

Foto van Wim Groenendijk voor maandverslag van november 2018

Dit jaar heb ik al mijn sportieve doelen behaald, iets wat ik vooraf niet had kunnen hopen. Tijdens de DrechtStadLoop op 4 november 2018 heb ik mijn laatste doel van 10 kilometer binnen de 50 minuten behaald. Dit was tevens het doel waar ik meest voor heb moeten trainen.

Blog nieuws november 2018

Zoals ik in het oktober maandverslag gemeld heb zal elke dag over een specifiek onderwerp schrijven. Zo wordt er maandag over voeding en reviews, woensdag over hardlopen en trainingen, vrijdag over trailrunnen en persoonlijke blogs geschreven. Om de week herhaald het onderwerp zich weer. Daarnaast is het je misschien al opgevallen, deze specifieke pagina's zijn aangepast en bevatten meer informatie. 

De eerste content week ‘hardlopen in de herfst‘ was een succes. Daarom kan ik met enthousiasme aankondigen dat einde van december een nieuwe content week zal plaats vinden: ‘Hardlopen tijdens de feestdagen'.

Hardlopen in de herfst over de bladeren
Hardlopen in de herfst

Content week ‘Hardlopen in de herfst'


De volgende blogs zijn in november 2018 gepubliceerd:

Om de oude blogs een nieuw leven te geven zal er elke donderdag ‘throwback thursday' een blog worden vernieuwd en opnieuw onder de aandacht worden gebracht. 


Nieuwsbrief

Sinds deze maand is het ook mogelijk om in te schrijven voor de nieuwsbrief. Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste blogs, schrijf je dan nu in.

Hardlopen 

In november heb ik mijn hardloopritme aardig kunnen op pakken. Na het lopen van de DrechtStadLoop 2018, waar ik een nieuwe persoonlijk record op de 10 kilometer heb gelopen. Heeft dit mij weer een enorme dosis motivatie gegeven om te trainen. Momenteel ben ik volledig in training voor de DSW Bruggenloop op 16 december.

Het doel stond in eerste instantie om deze binnen 1 uur en 20 minuten te lopen, aangezien ik dit doel al in een training heb bereikt, wilde ik mijn doel verbeteren naar 1 uur en 15 minuten. Helaas door een blessure aan mijn hand heb ik niet zoveel kunnen trainen in de laatste weken van november. Daarom houd ik toch mijn doel om binnen de 1 uur en 20 minuten te finishen.

Heb jij al je sportieve doelen al behaald voor dit jaar of welke doelen moet je nog bereiken voordat 2018 aan zijn einde komt. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *